A U2 bejelentette a 2023-as turnédátumokat. Ezt a túrát „U2:UV Achtung Baby Live At Sphere” turnénak hívják. Segítünk megtalálni a műsorokat és jegyeket a 2023-as U2-es koncertekre!

A U2, a világ egyik leghíresebb rockbandája. A világ legmodernebb arénájában, a Sphere-ben debütálnak a Las Vegas-i The Venetianban, egy úttörő élőzenei eseményen.

Tartalom
A U2 meghirdeti a 2023-as turnédátumokat
Mielőtt elkezdenének tájékoztatást adni a U2 2023-as turnédátumairól, ettől az időponttól kezdve nincs koncertjük 2022-ben. Az idei évre a U2 a 2022-es turné után először tért vissza a színpadra. Egy éve főleg a fesztiválokra játszották őket.olaas olaas olaas olaas olaas

A U2 turnézni fog 2023-ban?

Igen, a U2 turnézni fog 2023-ban.

A U2 jelenlegi rezidenciája a Sphere-ben a Venetian Resortban, a Paradise-ban, Nevadában, a Las Vegas-völgyben, U2:UV Achtung Baby Live at Sphere néven ismert. A várhatóan 25 koncertig tartó és 2023. szeptember 29-től december 16-ig tartó eljegyzés hivatalosan is megnyitja a Gömböt a zenekar 1991-es Achtung Baby albuma köré összpontosuló fellépésekkel.

Az előadások a tér hangzási és vizuális immerziós funkcióit használják, beleértve a körbefutó belső LED-képernyőt 16K felbontással, sugárformáló és hullámmező szintézis hangszórókat, valamint 4D fizikai effektusokat.

Mivel Larry Mullen Jr. meggyógyul a műtétből, a U2 nem vesz részt a koncertsorozatban; A holland dobos, Bram van den Berg a Krezipből lép közbe. 1978 óta ez az első alkalom, hogy a banda így tesz.

Az eljegyzésről először 2022 júliusában számoltak be, és 2023 februárjában erősítették meg egy Super Bowl LVII televíziós reklámban, a jegyek pedig áprilisban és májusban kerülnek értékesítésre. A U2 kiadott egy dalt „Atomic City” néven Las Vegas-i témájú, hogy egybeessen rezidenciájuk kezdetével.

A koncert nyitó felvonása egy dobos és multiinstrumentalista, Pauli „the PSM” Lovejoy, az Egyesült Királyságban. A bemutató előtt DJ zenét játszanak, miközben egy neon Trabanttal körbejárják az általános belépőt.

A U2 teljes 2023-as turnédátumai:
U2: UV Achtung Baby Live At Sphere 2023 turné poszter
U2: UV Achtung Baby Live At Sphere 2023 turné poszter
Íme a „U2:UV Achtung Baby Live At Sphere” 2023-as turné sajtónyilatkozata:

A U2 a legkorábbi napjaik óta, beleértve az iparágat meghatározó ZOO TV Tourt is, amely 1991-ben feltörte a formát, az élő fellépés határait feszegette, úttörő színpadi műsorokkal, amelyek a legújabb technológiát és innovációt tartalmazzák. A hír, hogy a banda elindítja a Sphere-t, a legmodernebb helyszínt, amely jelenleg uralja Las Vegas látképét, megfelel a világ legizgalmasabb élőzenekarának műsorának.

A bejelentés egyben azt is megerősíti, hogy Larrynek időbe telik, hogy 2023-ban átessen és felépüljön a műtétből. Ezeken a Las Vegas-i előadásokon Larry és a banda köszönti a dobost, Bram van den Berget, aki Bono, The Edge és Adam mellett ül majd a színpadra. a Gömbnél.

A Gömb show már régóta készül. Nem akarjuk cserbenhagyni az embereket, legkevésbé a közönségünket… az igazság az, hogy annyira hiányoznak nekünk, mint amennyire úgy tűnik, hiányoznak nekünk… a közönségünk mindig az ötödik tagja volt a zenekarnak. A lényeg: a U2 2019 decembere óta nem játszott élőben, és vissza kell lépnünk a színpadra, és újra látnunk kell rajongóink arcát.

És milyen egyedi színpadot építenek nekünk odakint a sivatagban… Mi vagyunk a megfelelő banda, az Achtung Baby a megfelelő album, a Sphere pedig a megfelelő helyszín, hogy a zene élő élményét a következő szintre emeljük… Ez az, ami A U2 mindvégig a műholdas színpadainkkal és videóinstallációinkkal próbálkozott, legemlékezetesebben a ZOO TV Tour-on, amely 30 éve ért véget Tokióban idén ősszel.

A Sphere több, mint egy helyszín, ez egy galéria, és a U2 zenéje mindenhol ott lesz a falakon.”

Bono és Adam a túráról beszéltek:

„Minden tőlünk telhető, hogy megközelítsük a Sphere-t a zenekartársunk nélkül a dobülésben, de Larry is csatlakozott hozzánk, és üdvözölte Bram van den Berget, aki a maga erejéből áll.

Az Edge azt is hozzátette:

„A Sphere szépsége nemcsak az úttörő technológiában rejlik, amely olyan egyedivé teszi a világ legfejlettebb audiorendszerével, amely egy olyan szerkezetbe van integrálva, amelyet a hangminőség prioritásként terveztek; ez egyben a valós és képzeletbeli tájakon való magával ragadó élmény körüli lehetőségek is.

Röviden, ez egy páratlan méretarányú és képfelbontású vászon, és egy nemzedékben egyszeri lehetőség. Mindannyian gondolkodtunk ezen, és úgy döntöttünk, mérgesek lennénk, ha nem fogadnánk el a meghívást.”

Nézze meg az U2 2023-as turné dátumait alább!