A WiiWare a Beer Pong Wii játék gyártója. Ismerve a tulajdonképpeni ivójáték népszerűségét, a WiiWare kifejlesztette az alternatív családbarát verziót, amely számítógépes konzolon is játszható. Ez a játék számos asztallappal rendelkezik, amelyek közül a játékos választhat alternatív játékkörnyezetet.

A játék ezen verziója kiváló azok számára, akik valójában nem akarnak sört inni, de kívánság szerint sörrel is játszható. A Beer Pong nem egy leülős játék, hanem egy olyan játék, amely talpra állít. Ha szereted a szórakozást és az akciókat, akkor imádni fogod ezt a játékot családoddal és barátaiddal. Ez a tökéletes játék karácsonykor, miután elfogyasztott egy nagy étkezést, és szeretne kalóriát égetni.

A legtöbb játékboltból beszerezheti a hagyományos játék ezen verzióját, és érdemes felvenni a gyűjteményébe. Ez egy könnyű játék, és nem kell zseni ahhoz, hogy megtanulja, hogyan kell játszani. Ha azonban el akarja sajátítani a játékot, akkor ez jelentős időt és erőfeszítést igényelhet. Valójában nem olyan egyszerű bevinni a labdát az üvegbe vagy a csészébe, mint amilyennek elsőre tűnik.

A Beer Pong Wii játék a hagyományos ivójátékon alapul, amelyet az ország pubjaiban játszanak. A játék nagyon szórakoztató és nevetséges, különösen, ha többen játszanak vele. Ez valóban egy olyan játék, amelyet jobban lehet játszani több emberrel. Ha különleges eseményt tart, például születésnapi partit, legénybúcsút, vagy csak egy jó éjszakát szeretne, akkor ez a játék.

Ennek a játéknak az a célja, hogy minél több ping-pong labdát szerezzen az ellenfél kupáiban. Inkább a családdal való szórakozásról szól. Akár hiszi, akár nem, ezt a játékot valójában egyetemisták találták ki. A hagyományos játék nagyjából bármilyen szabállyal játszható, ha az a kezdetektől világos.