img a "Hot Ones"-on keresztül a YouTube-on

Nem mi vagyunk az elsők, akik ezt figyelték meg, de az utóbbi időben az Oscar-díjasok/reményesek feltűnnek a "Hot Ones"-ban. A népszerű YouTube-műsorban hírességek tesztelik, mennyire tűrik a csirkeszárnyakon egyre jobban megolvadt forró szószt. Ezután megpróbálják népszerűsíteni munkájukat, miközben látható fájdalomban vannak. A sorozat hét évvel ezelőtt indult, és a második évadban terjedt el egy Key & Peele epizóddal. A korai évadokban többnyire zenészek, humoristák és televíziós személyiségek szerepeltek, de mostanában rendszeresen felbukkannak nagyobb színésznők. Tegnap mutatták be Cate Blanchett epizódját...

...és nézni, ahogy az epizód végén könnyező szemekkel és fájdalmas zavarodottsággal próbálja népszerűsíteni a TÁR-t, bizonyos dicsőséges vonzerővel bír. Nem úgy, mint ahogy maga Lydia Tár megromlását nézi, amint ismételten önszabotáló (és másokat szabotáló) döntéseket hoz, amelyeknek következményei vannak az Oscar-díjas drámában. A film manapság a mozikban terjed.

FArAW FArAW FArAW FArAW FArAW FArAW FArAW FArAW FArAW FArAW FArAW FArAW FArAW FArAW FArAW FArAW FArAW FArAW FArAW FArAW FArAW FArAW FArAW FArAW FArAW FArAW FArAW FArAW FArAW FArAW

 

Nem Cate az első díjazott ebben a szezonban (a sorozat a 19.). Viola Davis feltűnt a The Woman King-ben, és a 18. évad vége felé Lizzo készített egy epizódot az Emmy-díja előtt a Lizzo's Watch Out for the Big Girls című filmben.

Nem Cate és Viola voltak az első Oscar-díjasok a műsorban. Sok Oscar-jelölt jelent meg mostanában, de az első Oscar-díjas, aki a világjárvány előtti show-t megcsinálta, Charlize Theron volt az 5. évadban. Őt Natalie Portman a 6. évadban, Halle Berry követte a 9. évadban. A járvány óta Brie-vel éltek. Larson a 12. évadban, Matt Damon a 15. évadban és Daniel Kaluuya a 18. évadban.