Ez az alkalom a Katie Grand brit kreatív igazgató által alapított Perfect magazin harmadik száma, a fotós pedig a zseniális autodidakta tajvani fotós, Zhong Lin (komolyan nézze meg munkáját, letartóztat és gyönyörű!). Még néhány kép az ugrás után...

Nicole továbbra is gyilkol, és évről évre egyre jobban megerősíti legendáját. Még mindig foglalt és elfoglalt 55 évesen. 2023-ban megkapjuk az animációs Spellbound-ot (természetesen csak hangos előadás), visszatérő eljegyzést Aquaman ádáz királynőjeként az Aquaman és az elveszett királyságban, valamint egy cím nélküli romantikus vígjátékot (!) Zac-el. Efron (a Paperboy játszótársa), Joey King és Kathy Bates Richard LaGravenese író/rendezőtől. LaGravenese legutóbbi filmjei nem voltak túl jók, ezért reméljük, hogy visszatérünk a Living Out Loud (1998) formájához, mivel ez egy romantikus vígjáték. Biztos van benne még egy jó film!

gabt gabt gabt gabt gabt gabt

Még több hihetetlen fotó a fenti linkeken, valamint Nicole Kidman instagramján. Úgy tűnik, ez egy hosszadalmas fotózás volt amellett, hogy ihletett volt. Annyi jelmezváltás (de csak két paróka)!