Lizzy Caplan és Jesse Eisenberg a Fleishmanben bajban vannak

Lehet, hogy csak egy forgalmas év volt, de úgy érzem, hogy nagyon távol vagyok az egész pala köréből. Mint a gyakorlatom, szinte mindent megnéztem az első epizódban, de néhány figyelemre méltó céllal, mint például a Fleishman bajban van, a beteg, Ms. Marvel és Obi-Wan Kenobi, valójában nem értem el a korábbi szezonok sok versenyzőjének végét a korlátozott sorozatok számára. A legtöbb esetben nem az érdeklődés, hanem a bőr ideje volt. Ez szokatlanul hektikus nyár lesz, amikor elkerülhetetlenül megpróbálom befejezni az összes lehetséges jelöltet. Szerencsére figyelmet fordítottam a zümmögés súlyos slágereire. Ez azonban nem sokat segít a versenyzők szűkítésében, mivel a mező nyitva van.  

A legbiztosabb dolgok a korlátozott kategóriákban a Dahmer – Monster: The Jeffrey Dahmer Story és a Black Bird, mindkettő jól teljesített a tavalyi év végén azoknak a díjcsoportoknak, amelyek nem igazán felelnek meg Emmy ütemtervének...

Kevésbé vagyok biztos abban, hogy a Fleishman bajban van, a beteg, valamint George és Tammy zsírja van-e, bár utóbbi néhány színészi gyakorlatra hivatkozik.  A marhahús, Daisy Jones és a hat úgy tűnik, hogy a legforróbb szezonbeli kiegészítések, és azt hiszem, hogy egy kis fény is jól teljesít.


Evan Rachel Wood mint Madonna furcsa: Az Al Yankovic történet

A másik nagy kérdés, mint általában, az, hogy a TV-filmek egyáltalán jelezhetnek-e. Ben Foster és Barry Levinson rendező, aki a The Survivor-ra született tavaly, semmiféle hitet nem ad, hogy a TV-filmek egyenlő alapon állnak ebben a kategóriában. De a három legvalószínűbb versenyző, aki ebben az évben bejutott a színészi versenyekbe, valószínűleg furcsa: az Al Yankovic történet, a zsákmány és a valóság. Merüljünk be…


Ashley Brooke és Bell Powley egy kis fényben
 

LEGJOBB KORLÁTOZOTT VAGY ANTOLÓGIAI SOROZAT

Marhahús

Fekete madár

Dahmer – Szörny: A Jeffrey Dahmer története

Daisy Jones és a hat

Egy kis fény

 

Egyéb vagyon: Mint fentebb megjegyeztük, a Fleishman bajban van, a beteg, valamint George és Tammy minden bizonnyal legalább néhány szavazatot megszereznek, mint ahogyan ez fáj és az angol. És mi van a Holt Gyűrűkkel, Extrapolációkkal, Szerelemmel és Halállal, Mrs. Davis, és üdvözöljük Chippendales-ben?  A Marvel és a Csillagok háborújának világegyetemeiből csak a WandaVision és a Mandaloriánus sikerült a múltban, és bár szívesen látnám Ms. Marvel megtiszteltetés, nem vagyok optimista, és igazán nem vagyok biztos benne, mit kell pontosítani Obi-Wan Kenobi-tól.


Ben Whishaw ebben fog fájni
 

LEGJOBB SZOLGÁLTATÓ KORLÁTOZOTT VAGY ANTOLÓGIAI SOROZATBAN VAGY FILMBEN

Steve Carell ( A beteg )

Taron Egerton ( Fekete madár )

Evan Peters ( Dahmer – Szörny: A Jeffrey Dahmer története )

Daniel Radcliffe ( Furcsa: Az Al Yankovic története )

Ben Whishaw ( Ez fáj )

Steven Yeun ( Beef )

 

Egyéb vagyon: Amikor megpróbáltam ezt hat jelöltre szűkíteni, el kellett dobnom Jesse Eisenberg ( Fleishman bajban van ) és Michael Shannon ( George és Tammy ), és Sam Claflin ( Daisy Jones és a hat ) számára sem volt hely. Van egy maroknyi nagyon Emmy-barát versenyző is, mint például Bryan Cranston ( Jerry és Marge Go Large ), Giancarlo Esposito ( Kaleidoszkóp ), Ewan McGregor ( Obi-Wan Kenobi ), Edgar Ramírez ( Florida Man ) és Woody Harrelson ( Fehér Ház vízvezeték-szerelői ), amelyeket figyelembe kell venni. Noha a színpadi produkciókat nem inkább Hamiltonon kívül vették át, érdemes megjegyezni, hogy a Tony jelölt, Billy Crystal ( Mr. Saturday Night ) a Broadway produkció filmezett változatához, amely saját 1992-es filmjének átdolgozása volt.


Rachel Weisz x2 a Dead Ringers-ben
 

LEGJOBB TÉNYELEM KORLÁTOZOTT VAGY ANTOLÓGIAI SOROZATBAN VAGY FILMBEN

Jessica Chastain ( George és Tammy )

Riley Keough ( Daisy Jones és a hat )

Elizabeth Olsen ( Szerelem és halál )

Bel Powley ( Kis fény )

Rachel Weisz ( Dead Ringers )

Ali Wong ( Beef )

 

Egyéb birtokok: Itt kerülnek játékba a TV-filmek csillagai, Amber Midthunder ( Prey ) erőteljes értesítéseket tett közzé, Sydney Sweeney ( Reality ) pedig a tavalyi kettős jelölt. Kaitlyn Dever ( Rosaline ) és Mia Isaac ( Ne engedd, hogy menjek ), de sajnos nem hiszem, hogy egyiküknek is van valódi lövése. Vannak Emmy kedvencei a játékban, mint Kathryn Hahn ( Apró szép dolgok ), Betty Gilpin ( Mrs. Davis ) és Jennifer Garner ( Az utolsó dolog, amit elmondott nekem ). Lizzy Caplan ( A Fleishman bajban van ) és Dominique Fishback ( Swarm ) standján is nagy esély van a jelölésre, és vigyázzon Emily Blunt ( angol ) vagy Alicia Vikander ( Irma Vep ) -re is. Faith Vellani ( Ms. A Marvel ) nagyszerű választás lenne – ez túl reményteljes?


Domhnall Gleeson a betegben
 

A LEGJOBB TÁMOGATÓ SZOLGÁLTATÓ KORLÁTOZOTT VAGY ANTOLÓGIAI SOROZATBAN VAGY FILMBEN

Murray Bartlett ( Üdvözöljük a Chippendales ) oldalon

Hayden Christensen ( Obi-Wan Kenobi )

Domhnall Gleeson ( A beteg )

Paul Walter Hauser ( Fekete madár )

Richard Jenkins ( Dahmer – Szörny: A Jeffrey Dahmer története )

Ray Liotta ( Fekete madár )

Liev Schreiber ( Kis fény )

 

Egyéb vagyon: Nem vagyok biztos benne, mennyire magabiztosnak kell lennem abban a Christensen-előrejelzésben, de Bartlett úgy érzi, hogy megkapta a tavalyi Emmy-győzelmet a The White Lotusért és a The Last of Us feltételezett jelölését ebben az évben. Számos korábbi Emmy-jelölt kevésbé kiemelkedő munkát végez, akik itt felbukkanhatnak, például Nikolaj Coster-Waldau ( Az utolsó dolog, amit elmondott nekem ), Daveed Diggs ( Extrapolációk ), Walton Goggins ( George és Tammy ), Harington Kit ( Extrapolációk ) és Steve Zahn ( George és Tammy ). Joseph Lee ( Beef ), Sebastian Chacon ( Daisy Jones és a hat ), valamint Timothy Olyphant ( Daisy Jones és a hat ) részesülhetnek abban, hogy zümmögő projektekben vesznek részt, és kíváncsi vagyok, hogy Jesse Plemons ( Szerelem és halál ), Tom Pelphrey ( Szerelem és halál ), vagy Justin Theroux ( Fehér Ház vízvezeték-szerelői ) sikeresek lehetnek, ha mások, akiket tavaly ugyanazok az emberek ábrázoltak, nem (, azaz Pablo Schreiber, Raúl Esparza és Shea Whigham ). Vigyázzon a Ciarán Hinds ( The English ), Quentin Plair ( Apró szép dolgok ) és David Paymer ( Mr. Saturday Night ), aki három évtizeddel ezelőtt Oscar-díjat kapott a filmben játszott azonos szerepért. Nem érzi magát, de Bowen Yang ( Fire Island ) vagy Matt Rogers ( Fire Island ) itt is elvégezheti a vágást?


Camila Morrone Daisy Jones-ban és a hatban
 

A LEGJOBB TÁMOGATÁSI TEVÉKENYSÉG KORLÁTOZOTT VAGY ANTOLÓGIAI SOROZATBAN VAGY FILMBEN

Maria Bello ( Beef )

Olivia Colman ( Nagy várakozások )

Claire Danes ( A Fleishman bajban van )

Camila Morrone ( Daisy Jones és a hat )

Niecy Nash-Betts ( Dahmer – Szörny: A Jeffrey Dahmer története )

Lily Rabe ( Szerelem és halál )

Evan Rachel Wood ( Furcsa: Az Al Yankovic történet )

 

Egyéb vagyon: Ebben a kategóriában két Emmy-kedvenc jogosult két szerepre: Jennifer Coolidge ( Shotgun Wedding, The Watcher ) és Cherry Jones ( Extrapolációk, Öt nap a Memorial ) -nél. Egyéb támogatható jelöltek között szerepel a Mckenna Grace ( A család barátja ), Lena Headey ( Fehér Ház vízvezeték-szerelői ), Moses Ingram ( Obi-Wan Kenobi ), Michael Learned ( Dahmer – Szörny: A Jeffrey Dahmer története ), Anna Paquin ( A család barátja ), Meryl Streep ( Extrapolációk ), Hannah Waddingham ( Tom Jones ) és Merritt Wever ( Apró gyönyörű dolgok ). Annaleigh Ashford ( Üdvözöljük a Chippendales ), Jennifer Ehle ( Dead Ringers ) és Penelope Ann Miller ( Dahmer – Monster: A Jeffrey Dahmer Story ) szintén biztosan felveszi legalább néhány szavazat.


Steven Yeun és Ali Wong a marhahúsban
 

A KORLÁTOZOTT VAGY ANTOLÓGIAI SOROZAT VAGY FILM

A fény adatai ( Méh )

Pilóta ( Fekete madár )

Rossz hús ( Dahmer – Szörny: A Jeffrey Dahmer története )

Csendes ( Dahmer – Szörny: A Jeffrey Dahmer története )

10. szám: Rock 'n' Roll öngyilkosság ( Daisy Jones és a hat )

Pilóta ( Kis fény )

 

LEGJOBB ÍRÁS KORLÁTOZOTT VAGY ANTOLÓGIAI SOROZATRA VAGY FILMRE

A madarak nem énekelnek, fájdalomban sikoltoznak ( Méh )

Rossz hús ( Dahmer - Monster: A Jeffrey Dahmer története )

5. szám: Tűz ( Daisy Jones és a hat )

Me-Time ( A Fleishman bajban van )

Pilóta ( Kis fény )

Ez fájni fog

 

Kategóriajegyzetek: A legtöbb korlátozott sorozat több epizódot nyújtott be a rendezés szempontjából, de csak egy vagy kettő az íráshoz, és egyes show-k versenyeznek az egyes versenyeken. Nagyon valószínű, hogy a marhahús, a fekete madár, a Dahmer – Monster: a Jeffrey Dahmer történet, valamint Daisy Jones és a hat uralhatja mindkét kategóriát, de úgy döntöttem, hogy egy kicsit kreatívabb vagyok a jóslataimban. Egyáltalán nem érzem magam magabiztosan ezekben a döntésekben!


Sean Teale és Kaitlyn Dever Rosaline-ban
 

BEST TV-MOVIE

Dolly Parton varázslatos hegyi karácsony

Tűz-sziget

Prey

Reno 911 !: Csodálatos ököl

Furcsa: Az Al Yankovic történet

 

Egyéb javak: Mindig szomorú, ha ezt a kategóriát nézem, amikor van néhány igazán nagyszerű lehetőség, és tudom, hogy csak nem mennek vágni. Ne tedd, hogy megyek, és a Rosaline a kedvenceim, és a Boston Strangler és a Not Okay szintén érdemes válogatás. Nagyszerű dolgok vannak a Rye Lane-ről. Dolly Parton és Reno 911-en bankolok! hogy a legújabb részletük zöldre jelölje a múltbeli sikerüket ezen a versenyen. A valóság a legvalószínűbb, és az olyan újrakészítések és folytatások, mint a Christmas Story Christmas, a menyasszony atyja, a Hellraiser, a Hocus Pocus 2 és a White Men Can't Jump, szintén vonzóak lehetnek.