KRISZTOPER JAMES: A TED LASSO elmúlt szezonja a meggyőződésen túli engem. Látványosan meredek minőségi merülés volt, végül a televízióban a legszacharin, felfúvódott és apróbb show lett. Ennek ellenére nem tévesztettem be annyira, hogy azt gondoljam, hogy ki fog zárni. Ennek ellenére sajnálatos, hogy növekszik a jelölése. Különösen a Juno Temple frusztráló klisé-története volt, amely nem érdemel semmiféle díjat. Az olyan vendégszereplők, mint Sarah Niles, Sam Richardson és Harriett Walter, alig hoztak benyomást. Az írásjelölés különösen nevetséges. Legalább a három show, amely a Dráma oldalát ölelte fel, jó volt.


Melyik snub ( s ) fáj a legjobban?
ERIC BLUME: Minden, ami nagyszerű. Ennek a fantasztikus műsornak az írása és iránya ász, és Nicholas Hoult csodálatos képregény ösztönei páratlanok. De a legnagyobb mulasztás Elle Fanning. Tavaly óvatosan meg kellett vernie Jean Smart-ot, és a csodálatos határokon átnyúló, többrétegű kiegyensúlyozó cselekedete, a csodálatos határok. 

BABY CLYDE: Mindenki elfelejtette, hogy Leo Woodall volt a legjobb dolog a FEHÉR LOTUSZban. És a TRAITOROK. Hogyan felejti el az oktatókat??? Igaz, hogy nem olyan jó, mint az Egyesült Királyság verziója, de mégis teljesen zseniális. Jelenleg az The Traitors Australia közepén vagyok. 

NATHANIEL R: Látva, hogy Harrison Ford kimaradt a támogató színészből egy komédiaban. 81 éves, és abszolút megölt ebben a részben. Ez a legjobb, amiben hosszú ideje volt, és érezheti azt a szórakozást, amelyet ő tett, annak ellenére, hogy valakivel játszott, aki állandóan nem volt szórakoztató'.

JUAN CARLOS OJANO: A KÉZIKÖNYV mindent elmond, kivéve a Dráma Színésznőt. Hol van Yvonne Strahovski a színésznő támogatásában? Hol van McKenna Grace a vendég színésznőben? Azt mondom, hogy átadom az idei Emmy-nek. Viszlát!

EUROCHEESE: Selena Gomez továbbra is észrevétlenül marad az épületben CSAK MURDERS számára, bár a Comedy Actress-t nehéz volt megtörni.

KRISZTOPER JAMES: Abban a pillanatban, amikor láttam, hogy Sharon Horgan neve a BAD SISTERS-nek megjelenik, vártam a Drama Series jelölést. Rendezési, írási és színészi jelöléseket kaphat, de a Televíziós Akadémia úgy gondolta, hogy rendben lenne, ha átadnánk egy újramelegített Trónok játékának spinoff ( A DRAGON HÁZA ). A TRAITOROK szintén a legszórakoztatóbb voltak egész évben, és Alan Cumming volt a fő oka annak. Beszélj egy tökéletes házigazdáról.


Melyik show ( s ) szeretné, ha inkább a beszélgetésben lennének, és miért?
ERIC BLUME: SCHMIGADOON. A show-ban nem minden található, de ez egy teljesen egyedi show a tájban. Jane Krakowski biztosan megszerezte a Juno Temple résidőt ebben az évben. Nyilvánvaló, hogy ez egy rést mutató show, de őrülten ihlette, amikor minden hengerre lő. 

BABY CLYDE: A másik kettő, mert ez a legjobb műsor a tévében. Öt percenként több nevet, mint egy egész szezon a Medve-n. 

R NATHANIEL: A KÉT KÉT. Tudom, hogy zavartan dömpingelt a beállított problémák miatt, de ez egy ragyogó szatíra a show-üzletnek, és sajnálom, hogy csak kultusznak tekintik' mutasd meg, mikor fut körbe oly sok más komédia körül a szellem és a találmány, valamint a színészkedés szempontjából is.

EUROCHEESE: Nagyon örülök, hogy a másik kettő végül elnyerte a jelölést, de Molly Shannon bólintása kedves lett volna.

LYNN LEE: BLINDSPOTTING, mert * ragyogó *, kiemelve a ( faj, osztály kérdéseit, az Egyesült Államok egyenlőtlenségeit. igazságszolgáltatási rendszer ), amelyet kiemelni kell, de ilyen vicces és kreatív módon, és a második évad volt a legjobb TV, amelyet egész évben láttam. Sajnos nincs nagy csillaga, és a Starz-on van, amelyet senki sem néz.

KRISZTOPER JAMES: Csatlakoznék a másik kettő kórusához, de most csak örülök annak írási jelölésének. A tavalyi kedvenc műsorom a SOMEBODY SOMEWHERE volt, amely a szívfájdalmat és a humorot gyönyörű édességgé keverte. Bridget Everett és Jeff Hiller a TV-ben jelenleg a legnagyobb barátságot ábrázolja, és hullámvölgyük a legnagyobb sírást és éljenzést vonta tőlem.


Melyik kategória a kedvenced és miért?
ERIC BLUME: A dráma legjobb támogató színésznője fenomenálisnak tűnik. Azon kevesek egyike vagyok, akik a többszörös nom mellett állnak mind a SIKER, mind a FEHÉR LOTUSZ mellett, ahol a színész egyszerűen nem volt a táblán. Sabrina Impacciatore és Simona Tabasco bólintásait inspirálták és megérdemelték, és mind a nyolc jelölt csodálatos munkát végez.

BABY CLYDE: Lehet, hogy nyög, de nehéz dühös maradni a támogató színésznő mellett a Dráma sorozat felállásában. 

KRISZTOPER JAMES: Az írás korlátozott sorozatban vagy TV-film kategóriában különösen inspirált és szenzációs volt. Már említettem a TŰZ-SZIGET iránti csodálataimat, de fentről lefelé a kategória nagyszerű. A FLEISHMAN HIBA, és a BEEF volt a két kedvenc showm az elmúlt szezonban, tehát hihetetlenül izgalmas volt látni őket. Nagyszerű az is, ha valódi TV-filmet rendezünk, és PREY és WEIRD: Az AL YANKOVIC FILM érdekes műfaj-példák, amelyek örülök, hogy kifejezetten elismerik az írást. Még mindig megpróbálom átjutni a SWARM-on, de ez egy ambiciózus show, amely határozottan pontokat szerez egy egyedi látáshoz.


Melyik show-ra számíthat, hogy megnyeri a nagydíjakat, amikor a jelölések ki vannak téve?
ERIC BLUME: Nagyon örömteli lesz látni, hogy a SIKER az összes dolgot megnyeri ebben az évben. Culkin és Snook a két legjobb nyertes lesz, és Macfadyen második trófeája nem más, mint alapértelmezett. Kevés TV-műsor valóban Shakespeare-nek nevezhető, de az utódlás az, hogy ( és talán jobb? ). A söpörés unalmas, de ebben az esetben meg fogják keresni.

BABY CLYDE: Lehetetlen átnézni a SIKERET és az ABBOTT ELEMENTARY-t.

NATHANIEL R: A TED LASSO jelöléseinek sokasága ellenére valóban azt hiszem, hogy a „becsület a döntőben”' A dicsőséget az öröklés fogja fenntartani, és az ABBOTT ELEMENTARY folytatja két szezonbeli emelkedését, hogy megnyerje a Komédiát. 

JUAN CARLOS OJANO: SIKER a drámában, BEEF in Limited. A komédia továbbra is feldobás. Még a TV-film is izgalmas! Mivel hiányzik a valóság, most PREY vs WEIRD: AZ AL JANKOVIKAI TÖRTÉNET vs TŰZ-SZIGET, Dolly Parton esélyével.

EUROCHEESE: A SIKER és a GÖRÖG úgy néz ki, mint az első futók. Coolidge lesz a FEHÉR LOTUSZ díj. Ujjak keresztezték Culkin felé. Snook, White, Brunson és Macfayden úgy érzik, hogy kész üzletek. James Marsden meglepni fog a győzelemmel.

KRISZTOPER JAMES: A közös bölcsesség azt mondaná, hogy a SIKER és a TED LASSO a sorozatgyőzelmek. Magabiztosabbnak érzem magam az öröklésben, mint Ted Lasso; mindkettő azonban versenyez a győzelemért. A FEHÉR LOTUSZ meglepetést jelenthet a Dráma sorozat győzelmében, míg az ABBOTT ELEMENTARY és a BEAR egyaránt lendületet ad Ted Lasso megdöntésére. A korlátozott sorozat elején remélem és előrejelzem, hogy a BEEF nyer. Ezenkívül annyira izgatott vagyok, hogy van egy TV-film versenyünk, amely valószínűleg a fantasztikus WEIRD-re megy: az AL YANKOVIC STORY.