Egy teljes hónap után a box office listák tetején Barbie végül a második helyre került. De csak alig, mivel a képregény kocsma továbbra is erőteljesen értékesít jegyeket. Valójában ismét olyan barátokkal mentem hozzá, akik még nem láttak hétvégén. A Barbie leszerelésére szolgáló film egy új szuperhős kép volt a Kék Bogárról, de mivel a karakter alacsony profilú a kapucnis keresztesek DC univerzumában, nem valószínű, hogy jövő hétvégén első számú státuszt fog szerezni...

Mit láttál?
Megint elkaptam Barbie-t (, amint azt a top ) megjegyezte, de elmentem egy Mutt nevű indie transz drámába is, amely éppen elindította a színházi kiadást, de egyetlen box office-ról sem számolt be. Amiért érdemes a New York-i vetítésem, a délutáni ( rendezvényen részt vettem. De a box office jelentése manapság gyakran foltos, amikor az arthouses és az india vonatkozásában van. Mutt nagyon jó volt érdekes karakterekkel és különösen gyönyörű filmkészítéssel egy új DP Matthew Pothier-től - számíthatunk arra, hogy hamarosan sokat halljuk a nevét. Korábban rövidfilmeken és a kameraosztályon dolgozott egy funkción. 

Jövő hétvégén.
A jövő hétvégén megjelenik a Neill Blomkamp rendezett versenydráma, a Gran Turism, a biopikus Golda ( főszereplője Helen Mirren ), az unalmas középiskolai komédia Bottoms (, főszerepben Rachel Sennoot és Ayo Edebiri ), amely a tavalyi vidám indie Shiva Baby rendezőjétől származik, a The Hill ( baseball-dráma, melynek főszereplője Colin Ford és Dennis Quaid ), valamint a tizenkettedik Liam-Neeson erőszakos film, a Retribution ( komoly hány ilyen van most? ). Két korábbi fesztiválfilm, a jól áttekintett fekete-fehér dráma, Fremont és a Harris Dickinson vezette apa-lánya dráma Scrapper szintén megérkezik.