Íme az összes legjobb közösségi finanszírozású WordPress beépülő modul a kampányok közvetlenül a webhelyéről történő futtatásához.

Gondoltál már olyan társadalmi tevékenységekre vagy projektekre, amelyek segíthetnek neked vagy közösségednek, vagy valami társadalmi cél érdekében, és nem tudod, hogyan fogadj el adományokat? A WordPress Crowdfunding beépülő modulok segíthetnek ebben. Először azonban nem kell mást tennie, mint létrehoznia webhelyét a WordPress-en, és telepítenie kell ezt a bővítményt a közösségi finanszírozási projektek futtatásához és megosztásához a közösségi média webhelyein.

Mielőtt a céljaihoz legjobban illeszkedő beépülő modult keresné, győződjön meg arról, hogy az rendelkezik a CrowdFunding webhelyen szükséges összes funkcióval.

A WooCommerce bővítményekkel működő WP Crowdfunding közösségi finanszírozási webhelyet hoz létre egy WordPress tartalomkezelő rendszer segítségével. Felhasználóbarát és kényelmes a gyakorlati kezelés szempontjából. Az ingyenes verzió a legtöbb funkciót kínálja, míg a fejlett funkciók, például a központi Native Wallet System, a Stripe Connect, az elemző jelentések, az e-mail értesítések, a korlátlan jutalmak és egyebek elérhetők a fizetős verziókban.