Az őszi fesztiválok korai felhajtása ellenére a The Whale nem bizonyult a slam-dunk díjátadó szezon játékosának. Miután az Independent Spirit Awards kizárta, a sztár, Brendan Fraser a legtöbb más díjat is kiosztó testülettől kapott jelölést, Hong Chau mellékszínésznő és Samuel D. Hunter drámaíró/forgatókönyvíró is pályázott az út során. Vannak, akik szerint a film és Fraser előadása manipulatív és erősen túlértékelt, de én határozottan az ellenkező táborba tartozom; Szerintem a Bálna 2022 legjobb filmje.

Nem Fraser és Chau az egyetlenek, akik óriási teljesítményt nyújtanak. Miközben Ellie, Fraser Charlie-jának lánya, Sadie Sink dühében tör ki, hogy szembeszálljon egy apával, aki soha nem volt mellette, de jelen pillanatban úgy tűnik, nagyon érdekli a boldogsága. Sink már a Stranger Things negyedik évadában volt a legjobb, és csodálatos látni, hogy ilyen jól teljesít egy ilyen szerepben...

KOMA KOMA KOMA KOMA KOMA KOMA KOMA KOMA KOMA KOMA KOMA KOMA KOMA KOMA KOMA KOMA KOMA KOMA KOMA KOMA KOMA KOMA KOMA KOMA

Beszélgetésünk során megvitattuk a munkát Fraserrel, akivel nem nőtt fel, és akinek filmjeit soha nem látta, Darren Aronofsky rendezővel, valamint más együttes játékosokkal, mint Chau és Samantha Morton. Őszintén hiszem, hogy Sink megérdemli, hogy részt vegyen az Oscar-beszélgetésben ezzel a filmmel együtt. Nézze meg a teljes interjút alább: