Cillian Murphy ( Oppenheimer ) és Colman Domingo ( Rustin ) egyaránt a klasszikus „biopikus” szöget működtetik

Mint a Legjobb Támogató Színész előrejelzéseinek első fordulójában, úgy döntünk, hogy úgy teszünk, mintha a sztrájkot időben megoldják, hogy a díjszabási szezonra tervezett filmek többsége folytathassa jelenlegi terveit. A "színleljük" szót használjuk, mert egyre valószínűbbnek tűnik, hogy ez a díjszakasz a szokásosnál kevesebb kiadás és a nulla híresség kampányának előre nem látható kombinációja lesz. Reméljük, hogy a leendő stúdióhatalmak felébrednek szüntelen kapzsiságukból, és megtanulják megosztani a gazdagságot azokkal az emberekkel, akik nélkül nem tudnak pénzt keresni ( színészek/írók ), de nem fogunk visszatartani a lélegzetet, hogy ne fulladjunk meg.

A legjobb színész felé. Ez a kategória gyakran nehéz az életrajzi „nagyszerű férfiak” szerepeiben, és nincs ok arra számítani, hogy ebben az évben más lesz. Cillian Murphy, Colman Domingo, Bradley Cooper, Joaquin Phoenix és Adam Driver mind potenciálisan profitálhatnak a kipróbált és valódi díj-fellebbezési műfajból...

Ezek nem az egyetlen életrajzi szerep, de ők azok, amelyek a legmegfelelőbben illeszkednek ahhoz, amit az emberek gondolnak, amikor „biopikus” szerepeket gondolnak. Más valós életben játszó férfiak, bár sokkal kevésbé híres karakterek: Leonardo DiCaprio, Zac Efron, Callum Turner, Paul Dano és Gael Garcia Bernal.

Általában jobban érdekli a kitalált szerepek, mivel szeretjük meglepődni, és a színészeknek háromdimenziós karaktereket kell készíteniük, csak a forgatókönyvvel és a saját fantáziáikkal. A kitalált karakter elején leginkább kíváncsi vagyunk a ( láthatatlan látásra ) Andre Hollandról ( Az színészről ) és Andrew Scottról ( Az idegenről ). A kitalált vezető férfiak Oscar-előrejelzései alapján leginkább bullish vagyunk Paul Giamatti iránt Alexander Payne legújabb drámájában, a The Holdovers-ben és Barry Keoghan-ban az Emerald Fennell Saltburn-ben.


Először még az Amazon / MGM "Saltburn" -től

Most igaz, hogy Saltburn nem hangzik annyira az Oscar-kötött papíron. Az összefoglaló így megy...

Egy főiskolai hallgató ( Barry Keoghan ) karizmatikus osztálytársával ( Jacob Elordi ), aki meghívja őt, hogy nyáron találkozzon arisztokratikus, de excentrikus családjával

Úgy hangzik, hogy egy smidgeon tehetséges Mr. Ripley-ish, nem? Annak ellenére, hogy az ezzel kapcsolatos fenntartások valószínűleg nem illeszkednek szépen az Oscar-műfajba, az Akadémia több kalandot kap. A legfontosabb, hogy a lendület nagyon fontos az ipari díjakkal, és a Saltburn nagyon sokat profitálhat belőle. Barry Keoghan frissen megérdemelt és nagyra becsült jelölést kapott egy jól szeretett filmért ( Inisherin Banshees ). Nagyon erős és jelenleg népszerű támogató szereplője ( Jacob Elordi, Rosamund Pike, Richard E Grant, Carey Mulligan ). A legfontosabb, hogy sok ember gyökerezik a filmre, mivel ez a másodéves rendezői kirándulás Emerald Fennell írótól / rendezőtől, a Promising Young Woman hírnevétől.

Nézze meg az új órát. Ki hajlandó előre jelezni a láthatatlan látást, és Ön szerint melyik versenyző nem indul el a kiadás előtti zümmögés ellenére?