Melanie Lynskey az utolsó közülünk

Amint Chris beszámolt, tegnap bejelentették az Emmy-jelöléseket, és négy show abszolút uralkodott. Vessen egy pillantást arra, hogy mi történt az előrejelzéseimhez képest, ami zavarodottnak bizonyul, és ami a legfontosabb, küzdjön azzal a gondolattal, hogy ez a négy show valóban fantasztikus, ám mindenütt jelen vannak, így más, alig regisztrált show továbbra is csalódást okoz. Szeretném megosztani azokat a jelöléseket is, amelyeket láttam, amelyek különösen izgatottak voltak...


Becky Ann Baker és Jason Sudeikis a Ted Lasso-ban

Gondoltam néhány olyan kitalálást, amelyek nem merültek fel, míg mások nem. Fogadok, hogy négy nő Ted Lasso-ból jelölésre kerül a vendég színésznő, és három közülük a ( -be, nem pedig Jodi Balfour


Elisabeth Moss, az utolsó nő, aki a The Handmaid's Tale-ból állt

Ami meglepte, és nem jó módon, a múlt és a feltételezett Emmy-kedvencek közeli hiánya volt. A korona, amely a negyedik évadban minden televíziós díjat nyert, csak egy színészi jelölést érdemel ( Elizabeth Debicki számára, mint Diana hercegnő ), és nem említi az írást vagy a rendezést. A Handmaid's Tale, amely kilenc színészi jelölést kapott a negyedik évadra, szinte teljes egészében leesett, egyetlen ajánlatot keresve, Elisabeth Moss színésznő számára. Néhányan azt mondhatják, hogy ez a két show nem olyan jó, mint régen ( Azt hiszem, még mindig nagyon jók ), de ezek kegyetlen demotionoknak tűnnek, különös tekintettel az öntvény kaliberére, hogy munkát végezzenek velük, mint például Imelda Staunton, Jonathan Pryce és Yvonne Strahovski. Mindkettőnek még egy esélye van arra, hogy ordítson a hatodik és az utolsó szezonban.


Rhea Seehorn és Bob Odenkirk a Better Call Saulban

Aztán ott van a Better Call Saul, egy show, amely most befejeződött, és még nem nyert egyetlen Emmy-t, ellentétben elődjével, a Breaking Bad-rel, amely már az utolsó előtti szezonjára vitte a legjobb dráma sorozatot, és több díjat nyert színészeinek. Szinte pontosan ugyanazt mutatta be, mint minden évben, szerencsére nem utasította el az egyetlen nemrégiben elismert Rhea Seehorn-t, és nem szippantotta Bob Odenkirk-et, mint korábban, de nem igazán készít splash-ot mindössze hét ajánlatgal. Legszembetűnőbb kategóriája a Dráma sorozat legjobb írása volt, ahol két említést kapott, és ahol csak egyszer hagyták el a futását. Megnyerheti-e Odenkirk vagy Seehorn ebben az évben? Ezek a legjobb felvételek, és sajnos még mindig hosszú lövések.


Paddy Considine a Sárkány Házában

A Sárkány Háza szintén egyáltalán nem regisztrált, pontosan egy fő jelölést – a Legjobb Dráma sorozat számára. Szeretném azt gondolni, hogy Paddy Considine, Emma D’Arcy és Matt Smith előrejelzett színészi jelöltjeim, valamint a három érdemes támogató színésznő, akiknek nem gondoltam, hogy megvágják, mind hiányzott, de a jelölések rendezése vagy írása sem fáj. Ez aligha lehet a show, amelynek úgy kellene éreznie, mint egy beillesztés, és a hét másik műszaki említés szintén nem érzi magát olyan lelkesnek, mint talán a show általános lenyűgöző vizuális jellegét kellene adniuk.


Éhes tinédzserek üldözik a következő étkezésüket a Yellowjackets-ben

A Yellowjackets rajongóknak is okuk van szomorúnak lenni, tekintettel arra, hogy a show, amely tavaly irányító jelölést és két írási ajánlatot nettósított, az első szezonban hét jelölésről ezúttal mindössze háromra csökkent, megtartva a csillagot, Melanie Lynskey-t, az casting csapatot és a Legjobb dráma sorozat nyerőgépét. A vezető színésznő kategóriában négy jogosult nő nem vezetett semmihez, és a tizenévesek egyikét sem elismerték. Szégyen, tekintettel arra, hogy mennyire tiszta volt az energia a tavalyi show-ra, és hogy a láthatóság növekedése valószínűsíthető-e a második évadban, nem ez. Juliette Lewis azonban jelölést kapott a Welcome to Chippendales-hez, tehát feltehetően az Emmys-en lesz a show gyökere!


Jessica Williams zsugorodik

Még nem fejeztem be a Poker Face-t, de arra számítottam, hogy nagyon jól fog sikerülni. Ehelyett mindössze két színészi jelölést kapott – Natasha Lyonne és a vendég Judith Light – számára, plusz két technikai ajánlatot. Szomorú voltam, hogy zsugorodó hiányt láttam a Legjobb Komédia sorozat és a ragyogó Harrison Ford számára, de legalább Jason Segel és Jessica Williams bejutottak! Folyamatosan megdöbbent a Nagy iránti szeretet hiánya. Az Emmy szavazók egyértelműen látták a show-t, tekintettel a tavalyi legfontosabb említésekre, és azt gondoltam, hogy a harmadik évad látványos. A legjobb periódusú jelmezek magányos említése alig tűnik helyesnek.


Eve Hewson, Sarah Greene, Eva Birthistle és Sharon Horgan a rossz nővérekben

Az egyetlen pillanat, amikor felvidítottam a jelölések televíziós részét, az volt, amikor Sharon Horgan-ot bejelentették a Bad Sisters-nek. Nagyon örülök, hogy ez történt, még akkor is, ha további hét színészi jelölést adtam volna a show-nak, és minden bizonnyal helyet a Legjobb dráma sorozatban is. Az irányítás, az írás és a casting remek helyek a show elismeréséhez, és csak remélem, hogy van egy lövés a ( bármelyikének megnyerésére, sajnos ). De nagyon boldoggá tenné! A nyár későbbi előrejelzéseihez fogunk jutni, miután a beadványokat hivatalossá tették, és amikor volt időnk feldolgozni Keri Russell váratlan felvételét a felállásba! Örülök annak is, hogy a Medve mindent megtett, amennyire csak tudott, vendégszereplő ajánlatokkal Jon Bernthal számára, aki emlékezetes benyomást tett egy nagy jelenetben, és a mindig nagyszerű Oliver Platt, a várt ( mellett, bár alig garantált ) elismerése három fő csillagának.


Brett Goldstein és Phil Dunster Ted Lasso-ban

Most a négy show-ra, amelyek együttesen megdöbbentő 95 jelölést szereztek. Nagyon örülök annak, hogy a The Last of Us olyan jól teljesített, mivel sikerült olyan fantasztikus sorozatnak lennie, amely újabb zombi apokalipszis show lehetett, és ritka, hogy hét vendégszereplőt elismernek így. Az egyik, amire számítottam, nem került jelölésre – Ashley Johnson –, de milyen jók voltak Melanie Lynskey, Nick Offerman és Murray Bartlett? Örülök annak is, hogy két fiatal színész, Keivonn Montreal Woodard és Storm Reid elvágta a dolgot, mivel ez azt mutatja, hogy a szavazók valójában a műsort nézik, nem csak a neveket. Ennek egy másik példája Phil Dunster elismerése Ted Lasso számára. Jamie Tartt mindig is döntő szerepet játszott a showban, de Dunster fenomenális munkát végzett a ( -ben, amelyet még mindig nem erősítettek meg a show ) utolsó szezonjában.


Hiam Abbass az öröklésben

Nem érzi magát nagyszerűnek látni, hogy három kategóriát teljesen két show dominál. ( Utódlás mindháromban, a The White Lotus kitöltésével a Támogató Színész többi részét és az Utolsó minket megosztva mindkét vendégmezőt ). Bizonyos mértékben túlzottnak érzi magát, függetlenül attól, hogy milyen erős a színész. Még azok is, amelyeket nem kellett felismerni, mint például Arian Moayed és Cherry Jones, még mindig jók voltak, csak nem volt sok tennivalójuk az utolsó szezonban, és utat tehettek volna más versenyzők számára is. James Cromwellnek volt egy nagyon emlékezetes jelenete, míg Hiam Abbass, akit korábban támogatottnak tartottak, ugyanabban az epizódban és egy másik korábbi órában ragyogott ugyanazon katalitikus cselekmény alakulásával kapcsolatban. Nehéz azt is állítani, hogy Alan Ruck nem érdemel valamilyen elismerést azért, hogy Connorot játssza ezekben az években, és különösen, amikor sötét politikai fordulatot vett Conheads beszédével, míg Alexander Skarsgård sikerült Lukas Matsson-t a legfélelmetesebb karakterré tenni egy szörnyű emberekkel teli show-ban.

Meghann Fahy, Theo James, Aubrey Plaza és Will Sharpe a Fehér Lótuszban

Pozitív hangon fejezem be ugyanazt az érzetet a Fehér Lótusz vonatkozásában. Jennifer Coolidge-t mindig jelölték, és nagyon vicces, és mindkettő F. Murray Abraham és Michael Imperioli nagy munkát végeztek, mivel a férfiak nem voltak teljesen biztosak abban, hogy helyet foglalnak el a modern világban. A négyes – Aubrey Plaza, Will Sharpe, Theo James és Meghann Fahy – csodálatosan játszottak együtt, így néhány ugyanolyan kényelmetlen és nézhető jelenetet készítettek. Ami a legboldogabb volt, két olyan színésznő bevonása volt, akik ebben a szezonban annyira elragadóan olaszul tettek szert: Simona Tabasco, mint Lucia, és Sabrina Impaccatiore, mint Valentina. Bár Beatrice Grannò, Haley Lu Richardson, Jack Woodall és Tom Hollander hidegen hagyták el a ( plusz Jon Gries-t, aki vendégként jogosult volt ), ez a nagy együttes valóban fantasztikus volt.