Itt az ideje a streaming rulettnek, ajánlások halmazának és érdekességeknek az újonnan elérhető játékokból a különböző szolgáltatások körül. A képek kiválasztása a görgetősáv véletlenszerű mozgatásával történik. Bármire szállunk rá, megosztjuk. Kezdjük egy mini áttekintéssel az Amazon My Policeman-ről...

Ott volt. Még hátulról is felismertem. Az a jó fej. Vállának összetéveszthetetlen vonala.

My Policeman (2022) Amazon Prime
Az elismert rendező, Michael Grandage nem kapott meleg fogadtatást a moziban. A Genius (2016) debütáló filmjét, a befolyásos irodalmi szerkesztő Max Perkins (Colin Firth) életrajzát kritikusan elutasították. Másodéves erőfeszítései sokat javultak, de sajnos még keményebb kritikákat kapott. Nem igazán tudjuk ellensúlyozni a tipikus kritikákat, amelyekkel ez ért. Igaz, hogy a dráma túl néma/merev, a visszaemlékezés szerkezete pedig ügyetlen. Harry Styles minden bizonnyal a kritikus dörzsölés gyökere. Egyszerűen nem képes arra a drámai feladatra, hogy egy ilyen belső karaktert alakítson. A címzetes rendőr az a fajta főszereplő, aki távolról sem tudja megfogalmazni vagy megmutatni, hogy mit érez, de mindenképpen éreznie kell a közönség számára, mind a barátnőjéhez, Marionhoz (Gina McKee/Emma Corrin) fűződő viszonyát tekintve, barátja/szerelmese, Patrick (Rupert Everett/David Dawson). A belsőség közvetítésében tehetséges valaki (azaz sok kiváló / képzett színész) egyértelműsége nélkül a dráma kontúrjai és pontos szögei elmosódnak. Ez egy tankönyves példa a kaszkadőröntés során felmerülő problémákról.

BAFAS BAFAS BAFAS BAFAS BAFAS BAFAS BAFAS BAFAS

 

Ennek ellenére a Rendőrömnek vannak jó pillanatai, főleg Corrin és Dawson jóvoltából. Freya Mavor egy kis csemege Marion barátjaként is, akinek sokkal jobb gaydarja van, mint bárki másnak az 1950-es évek Londonjában. Lehet, hogy Harry Styles egészen a szájába dugta a lábát, amikor meleg szerelmi történetekről beszélt a képernyőn (egyértelmű, hogy nem sokat látott LMBTQ moziban!), de a szexjelenetek Styles és David Dawson között valójában dögösek/érzékiek. . Szóval ez van!

Nézd az én oldalamról. Amikor egy nő azt akarja, hogy elcsábítsam, általában megteszem. De aztán elkezd úgy tenni, mintha megígértem volna neki valamit, így aztán elkezdek úgy tenni, mintha megígértem volna neki valamit. A végén én vagyok az, akit kihasználnak!

Tootsie (1982) a Hulu-n
Minden idők egyik legnagyobb vígjátéka. Szégyenletes tény, hogy csak egy Oscar-díjat nyert. Elnézést Gandhi, E.T., Missing és The Verdict, de te egyszerűen nem állsz olyan magasan, mint Dorothy Michaels (Dustin Hoffman) sarkú cipőben. A Streaming Roulette képét is figyelembe véve, mi történt Dabney Colemannel? Az 1980-as években és az 1990-es évek elején mindenhol ott volt, mint az egyik legmegbízhatóbb képregény mellékszereplő. Még mindig él és 90 éves.

Ha lenne valaki, aki segítheti a bennünk lévő jóság virágának kivirágzását. A szerelem és a megbocsátás valami ikonja, mint, nem tudom, Teréz anya...

The Bad Guys (2022) a Netflixen
Nemrég bevallottuk, hogy szerintünk a legjobb animációs film ebben az évben valami rejtélyes. Az egyetlen olyan címek, amelyekben hangzik el, mindössze két forgalmazótól származik: a Disney és a Netflix. Ennek a kategóriának a történetében (az öt széles szűkített listák alatt) még soha nem volt olyan év, amikor csak két forgalmazót díjaztak. Szóval lehet, hogy mindenki alábecsüli a Universal slágerét? mit gondolsz? Íme a frissített diagram.

Ezért valahányszor a tükörbe nézett, nem magát látta, hanem a port.

A madarak metamorfózisa (2020) a Netflixen
Ezt a művészfilmet Portugália tavaly Oscar-díjra pályázta – Cláudio itt értékelte, és tetszett neki. A fenti jelenetben egy sor afrikai ország bélyegét látjuk, amelyeket Portugália egykor gyarmatosított. Amint azt Ön is tudja, ha olvassa a TFE minden évben kiterjedt tudósítását a nemzetközi játékfilmes versenyről, Portugália rendelkezik a csodálatra méltó, bár szerencsétlen megkülönböztetéssel „a legtöbb Oscar-díjra jelölés nélkül”. Évente nyújtanak be, jelenleg 39 beadványt, tehát ha nem hagynak fel ezzel, VAGY végül nem jelölték meg, örökre megtartják ezt a rekordot. Egyiptom és a Fülöp-szigetek csak mögöttük vannak Oscar-díj nélkül.

- Maradnom kellene, ahol a helyem van.
-Hol van az?
-Az utcák földjén.

Barefoot Contessa (1954) – Amazon Prime
Decemberben lesz Ava Gardner századik évfordulója. Ünnepelni fogunk, hiszen legalább egyikünk (Baby Clyde) nagy rajongója. Ez volt az egyik jellegzetes képe (ha nem is az egyik legjobb), egy spanyol szexszimbólum és a felsőtársadalmon belüli hatalmi mozgások kitalált beszámolója. Tekintettel arra, hogy ez volt az egyetlen Oscar-jelölésének (Mogambo) folytatása, a film pedig a legjobb férfi mellékszereplő (Edmond O'Brien) díjat kapott, és jelölték a forgatókönyvre is, feltételezhető, hogy a legjobb női főszereplő díjáért indult. Hogy nem sikerült, azt valószínűleg annak tulajdoníthatjuk, hogy 1954 egyike volt azoknak az éveknek, amikor nem volt semmi paróka