Van Swiftyünk az olvasók között? Én személy szerint ritkán gondoltam Swiftre azon kívül, hogy megszerettem néhány slágert, de a "You Need To Calm Down" című furcsa szövetséges dallal, amelyet a Folklore és az Evermore album dupla pandémiás ütése követett, végül az a közkeletű bölcsesség, hogy nagyon tehetséges dalszerző. behatolt a tudatomba, ahol a popzene csak egy kis rés (kiszorította a mozi, a tévé és a színház). Új albuma, a Midnights, amely azonnal a slágerlisták élére került, és a nők közül a legtöbb első számú albumot adta neki (bár ebben Barbra Streisanddal kötődik), 20 dal hosszú, így eltart egy ideig, amíg elsüllyed. ban ben.

De beszéljünk a zenei videókról. Taylor mindig is imádta a hírességek képregényeit (emlékszel a "Bad Blood"-ra és a fiatal színésznők seregére?), és az első két Midnights videó sztárokkal teli mulatság...

A "Bejewelled"-ben az Oscar-díjas Laura Dern a gonosz "Stepmommy"-jaként szerepel a Taylor's Cinderella, bocsánat: "House Wench Taylor"-ban, míg egy vicces casting viccben HAIM gonosz mostohatestvéreiként jelenik meg. Taylornak nincs szüksége tündérkeresztanyára, és átadja magát a varázslatos átalakításnak, miközben egy... kitalálta... ékszereket tartalmazó szobán keresztül ácsorog!

Bedas Bedas Bedas Bedas Bedas Bedas Bedas Bedas Bedas Bedas Bedas Bedas

Ezt követően Taylor dob egy kicsit a cinefilek számára, kicsit felemelve Nastassja Kinski-t Coppola One From the Heart című művében, mielőtt csatlakozna a háttértáncosokhoz egy 30-as évekbeli filmzenei stílusú színpadi rutinhoz.

Ha valaha is tetten érte belső szabotőrét, és azon töprengett, hogy miért nem tud megszabadulni tőlük, akkor valószínűleg a zseniális "Anti-Hero" kórusához fog viszonyulni. A videó, Taylor szokásához híven, nagyon szó szerint veszi a dolgokat, és félreállítja a túlzottan sajátos lírai szövegét, amely arról szól, hogy a hálátlan gyerekek megölik őt a pénzéért. A képregényes színészek, John Early (Search Party), Mary Elisabeth Ellis (Philadelphiában mindig napos idő van) és Mike Birbiglia komikus/mesemondó Taylorral... és Bad Taylorral... és Óriás Taylorral.