Takarítson meg 17 dollárt: Július 10-től a The Legend of Zelda: Breath of the Wild játék Nintendo Switchre 42,99 dollárért kapható a Walmartnál – ami 28%-os kedvezménynek felel meg. Július 11-én délig minden Walmart+ tag igénybe veheti ezt a kedvezményt, ekkor válik széles körben elérhetővé minden vásárló számára.

The Legend of Zelda: Breath of the Wild Nintendo Switch játék
Ez az év azon időszaka, amikor a Walmart a lehető legkeményebben igyekszik elterelni a vásárlók figyelmét a híres Amazon Prime Day értékesítési eseményről. És minden évben a rivális Walmart-kiárusítás egy kicsit csábítóbb. Különösen egy üzlet van, ami miatt izgatottak vagyunk, és ez a 17 dolláros kedvezmény az év játékára. Ha Ön és a Nintendo Switch gyakorlatilag elválaszthatatlanok (és ha valahogy még nem kezdte el játszani), akkor biztosan élvezheti ezt a 28 százalékos megtakarítást a The Legend of Zelda: Breath of the Wild játékban.

De várj egy pillanatot. Fontos megjegyezni, hogy ez a korai ajánlat jelenleg csak a Walmart+ tagok számára érhető el. Mindenki más beléphet Hyrul királyságába, ha megvásárolja ezt a játékot július 11-én 12 órától. ET – vagyis ha a készlet tart. Ez a Walmart nem túl finom módszere arra, hogy a vásárlókat arra ösztönözze, hogy regisztráljanak a Walmart+ szolgáltatásra, és nem véletlen, hogy a Walmart+ tagság jelenleg 50%-os kedvezménnyel jár (és ez a szokásos 30 napos ingyenes próbaidőszakon felül). Ami az árat illeti, úgy gondoljuk, hogy a 42,99 dollár elég édesnek tűnik. A Honey árkövető alkalmazás szerint a játékot leggyakrabban 59,99 dollárért árulják.

A Breath of the Wild a Legend of Zelda játék franchise izgalmas folytatása. A korábbi Zelda játékokhoz hasonlóan tele van dinamikus rejtvényekkel, fegyverekkel, páncélokkal, növényekkel, állatokkal és elixírekkel. A korábbi játékokkal ellentétben mérnökké varázsolja a játékost, és fantasztikus gépeket építhet, amelyekkel felfedezheti a játék hatalmas szabadtéri környezetét. Ez a játék sok olyan okos kihívást tartogat, amelyet még a Zelda veteránok sem látnak majd, és a kiállított látvány valóban lenyűgöző. A Nintendo Switch gyakorlatilag könyörög ehhez az új kiegészítéshez. Szóval, miért ne szerezhetné be a Breath of the Wild-t, amíg a Walmartnál kapható?