Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Az egyik legkedveltebb színész, nem... tedd azt, hogy az egyik legkedveltebb ember

Az egyik legkedveltebb színész, nem... tedd azt, hogy az egyik legkedveltebb ember, pont, meghalt. Sajnos el kell búcsúznunk az Emmy-díjas legendától, Betty White-tól. A The Golden Girls leghosszabb életű tagja mindössze három héttel maradt el a centenáriumtól, amikor elhunyt.

Betty White több volt, mint a The Golden Girls, bár ez a sitcom joggal vezeti a karrierjéről szóló vitákat. Ez történik, ha életedből nyolc éven át ugyanazt a karaktert, a halvány, de nagyon szerethető/vidám Rose Nylund tökéletesítését töltöd, és a kockázatos fogadásból származó morphjait bemutató műsorban (szitcom szexuálisan aktív, eleven idős hölgyekről a fiatalok megszállottja, prűd Amerikában ?) meglepetést okozni (a Golden Girls hét évadából hatot a 10 legnézettebb műsor között töltött), hogy életed során halhatatlan kedvenc legyen. Az emberek olyan gyakran beszélnek a The Golden Girls-ről majdnem 30 évvel azután, hogy megjelent a műsorban, hogy valóban úgy tűnik, mintha soha nem is lett volna. Tette. De a valóságban Betty White nem...

Valójában a Guiness-rekordok könyve szerint Betty White volt a valaha volt leghosszabb női előadói karrier a rádióban (17 éves korától kezdve), a színpadon, a filmen és a tévében, ahol e meseszép karrierjének nagy részét töltötte.

Első televíziós fellépése 1949-ben volt, 27 évesen. Pályafutása hátralévő részében vendégszerepek, mellékszereplők és vicces női munkák között ugrált. Két sitcomot vezetett az 1950-es években az Élet Elizabethtel (1952-1955) és a Randi az angyalokkal (1957-1958), valamint házigazdája volt egy rövid életű beszélgetős/varieté-show-nak, a Betty White Show-nak (1954), amely ma a leghíresebb. tekintettel nagyon rövidre), mert Betty nem volt hajlandó meghátrálni, amikor a déli állomások bojkottálással fenyegették a műsort, mivel visszatérő vendégként felbérelt egy fekete előadót, Arthur Duncant.

https://community.she.com/topic/2557650/https-open-firstory-me-user-clulet3d10agb010cefra1ult

https://community.she.com/topic/2557653/https-open-firstory-me-user-cluleadl30ada010ch6uo1fye

https://community.she.com/topic/2557658/https-open-firstory-me-user-clm7kfwbt02dv01tc8esbg3xc

https://community.she.com/topic/2557660/https-open-firstory-me-user-clulep7270ak2011w0gmidv5h

https://community.she.com/topic/2557663/https-open-firstory-me-user-clulf3y7x0aik010c2g0fcnjw

https://community.she.com/topic/2557665/https-open-firstory-me-user-clulfot2u0alz010chq91gn24

https://community.she.com/topic/2557668/https-open-firstory-me-user-clulfwi3q0amy010c5t676zkp

https://community.she.com/topic/2557670/https-open-firstory-me-user-clulg116z0arr011w5dvth6wp

https://community.she.com/topic/2557673/https-open-firstory-me-user-clulg5jxw09uo010v2appev23

https://community.she.com/topic/2557677/https-open-firstory-me-user-clulg8ht109ux010v915zfelt


Betty White 1952-ben, az első ecsetje a sztársággal.


Betty szenátorként debütált filmjében az Advise and Consent című filmben (1962)

mint Sue Ann Nivens a "The Mary Tyler Moore Show"-ban

Mint Rose Nylund a "The Golden Girls"-ben

Elka Osztrovsky szerepében a Hot in Clevelandben

Sikereinek első évtizede után a következő évtizedet többnyire játékshow-k és talkshow-k vendégeként töltötte, eltekintve néhány egyedi színészi fellépéstől, beleértve a ritka játékfilmet, Otto Preminger tanácsa és beleegyezése (1962).

Karrierje középkorában sokkal nagyobb sztár lett, amikor az 50-es éveiben visszatért a rivaldafénybe, a The Mary Tyler Moore Show (1973-1977) című klasszikus sitcomban a buja Sue Ann Nivenst alakítva. Két Emmy-díjat nyert, és nemzeti kincs lett. Utána volt elég befolyása ahhoz, hogy ismét önálló sitcomot vezessen The Betty White Show (1977-1978), bár csak egy évadot tartott. Számos tévéfilm és visszatérő vendégszerep (The Love Boat, Mama's Family) megölte az időt a következő Emmy-díjas klasszikus szerepére, Rose Nylundra várva, amely a The Golden Girls (1985-1992) és annak spinoffjai, az Empty Nest (1989-) révén érkezett. 1992) és az Aranypalota (1992-1993).


A You Again (2010) volt az utolsó nagyjátékfilmes szereplése, bár utána filmekben is játszott hangot

A The Golden Girls után az utolsó tévés fellépése a Hot in Cleveland (2010-2015) című sitcomban volt. Két további Emmy-díjat is nyerne, ha önmagát játszaná a The John Laroquette Show-ban és a Saturday Night Live-ban is. Ez utóbbi különösen figyelemre méltó, mivel ő volt az SNL minden idők legidősebb műsorvezetője, 88 évesen a műsort.

Nagyon fog hiányozni, de a szórakoztatás gazdag örökségét hagyja maga után, beleértve a The Mary Tyler Moore Show és a The Golden Girls iker briliáns sitcom pilléreit. És ha valaha is úgy találja, hogy nem elegen, 10 évvel ezelőtt még egy visszaemlékezést is hagyott nekünk: "Ha kérdezel (és persze nem fogsz)", tele cuccokkal, hogy emlékezzen rá. Mindig készen áll a sós öklendezésre, a saját karaktere költségén való nevetésre vagy egy ostoba fizikai apróságra. Valószínűleg nem azt akarja, hogy az emberek sírjanak ezen az elkerülhetetlen napon, hanem hogy ünnepeljenek, mivel szabadságra hagyott minket. 80 szakmai éven át dolgozott azon, hogy átadja a nevetés ajándékát. És micsoda ajándék.

0 Tovább

Hétfői monológ: "Háromféle pipa" a Moonstruckban

A Moonstruck (1987) női, anya és lánya Rose (Olympia Dukakis) és Loretta Castorini (Cher) minden elismerést megkapnak. Nem nehéz belátni, hogy miért, hiszen mindkét színésznő megérdemelt Oscar-díjat kapott, de a filmben szereplő férfiak is nélkülözhetetlenek az élvezetekhez. Bár sokszor láttuk a Moonstruckot, amikor a Streaming Roulette legutóbbi epizódjára készültünk, véletlenül egy rövid karakteres komédiás jelenetre bukkantunk, amelyről teljesen megfeledkeztünk. A jelenetben a családi pátriás és vízvezeték-szerelő, Cosmo Castorini (Vincent Gardenia) megpróbálja meggyőzni a házaspárt arról, hogy fizetniük kell egy hatalmas frissítésért, hogy elhárítsák a fürdőszobai szivárgást...

https://community.she.com/topic/2554496/https-github-com-tw-zh2024-i-did-it-my-way

https://community.she.com/topic/2554498/https-github-com-zh2024-the-first-omen

https://idyee.com/monday-monologue-three-kinds-of-pipe-in-moonstruck-3/

https://idyee.com/monday-monologue-three-kinds-of-pipe-in-moonstruck/

Nézze, háromféle cső van. Ez a fajta pipa van... ami szemét! És láthatod, hova jutott

0 Tovább

A rengeteg negatív kritikát végigolvasva mégis találhatunk olyan elemeket

Spencer megosztó képet mutat. Még a The Film Experience csapatában is vannak, akik utálják, mások pedig szeretik. A rengeteg negatív kritikát végigolvasva mégis találhatunk olyan elemeket, amelyek képesek túlélni a kritikát, csatlakozva a Spencer körüli diskurzus két frakciójához. Egyelőre úgy tűnik, hogy a jelmezek kvázi egyöntetű dicséretet érdemelnek. A kétszeres Oscar-díjas Jacqueline Durran szeretett művész, aki makacs virtuozitással képes szembenézni azzal a kihívással, hogy egy ikont felöltöztessen. A tervező Diana hercegnő szellemét, vagy inkább stilisztikai benyomását idézve megalkotta a filmes év egyik legelbűvölőbb gardróbját, a film melodramatikus lendületéhez illő zseniális kényeztetés remekét…

Kristen Stewart alakításában, Pablo Larraín és Steven Knight koncepciójában, és Durran stílusában Spencer Diana hercegnője egy kubista festményhez hasonlít. Ahelyett, hogy a valós személyt keresnék és lelepleznék – bármit is jelentsen ez – a filmek a perspektívák sokaságát varázsolják egyetlen szaggatott portrévá, minden összetörik és törött szögben. A valóság sugallatát látjuk, a magánhercegnőt, ahogyan azt nyilvános személyiségén keresztül képzelik el. Megértjük azt a tempat fakszimilát, amelyet emlékezetünk a filmhez hordoz, akár akarjuk, akár nem. Stewart és személye a kirakós játék utolsó darabjai.

Soha nem felejtjük el, milyen rosszul érzi magát, miközben megtestesíti a közfigyelemhez fűződő törékeny viszonyt, amelyet Dianára vetíthetünk. Ahelyett, hogy eltűnne a szerepben, egy csomó másik arcot ad hozzá ehhez a kiméra hercegnőhöz, ehhez a végtelen arckifejezésű hidrához. Mindezt egyszerre látjuk, ugyanazon a dimenziós síkon, összetörve és összenyomva. Olyan lenyűgözően ronda, mint egy Picasso, egy kollázs, amely az előadásokon belüli előadásokról szól. Következésképpen Durran munkája jobban függ ezektől a tökéletlen benyomásoktól, mint valami tökéletes kikapcsolódástól.

A másolatok más kontextusban jelennek meg, mint az eredeti, újrakeverve, mint egy dal, amely klasszikust mintáz, nem feldolgozást. Durran egész pályafutása során ezekkel a dichotómiákkal játszott a dizájnnal, a pontosság paradox szintjeit és a stilizációt korabeli jelmezekké alakítva. Keresgélj a Youtube-on, olvass egy csomó történelmi kosztümös blogot, és komoly ellenszenvet találhatsz Durran által a szigorú pontosság megtagadása iránt. A Little Women modern érzékenységet hoz a bohém 19. század közepén divatba, a nőiség kortárs felfogását próbálja összekapcsolni egy olyan szöveggel, amelynek sajátosságai a történelmi múlthoz láncolódnak.

Az Engement a két világháború közötti és a második világháborús éveket álomnak tekinti a Vogue szerkesztőinek szemüvegén keresztül. Az Anna Karenina a Dior haute couture és a nyüzsgő ruhadivat operai metszéspontja. A Pride & Prejudice kihagyja a Regency ruhák formalitását, és az anakronizmust használja a nyári érzékiség múló érzésének közvetítésére. A Szépség és a Szörnyeteg a csillogó rokokó stílus hallucinációja, amelyet Disney-fantázia csavar, a Macbeth pedig a hamis-középkori hatások rémálma. Spencer merít ezeknek a projekteknek a túlzottság érzéséből, de a végrehajtása célirányosabban beszűkült.

https://github.com/TW-ZH2024-I-Did-It-My-Way

https://github.com/ZH2024-The-First-Omen


https://community.she.com/topic/2552766/https-github-com-tw-zh2024-i-did-it-my-way

https://community.she.com/topic/2552768/https-github-com-zh2024-the-first-omen

https://community.she.com/topic/2552769/https-github-com-tw-zh2024-i-did-it-my-way

https://community.she.com/topic/2552770/https-github-com-zh2024-the-first-omen

 

Durran Mike Leigh-vel és Steve McQueennel való együttműködése közelebb áll ahhoz, amit Larraín kap a tervezőtől, a korszak sajátosságainak ünneplése, amely még mindig az absztrakt hangulat szolgálatában áll. Ennek egy része a rengeteg rendelkezésre álló dokumentációból származik, abból, hogy a nyilvánosság megszállottan bebalzsamozta Diana hercegnő életének minden részletét. Ha ehhez adjuk hozzá a királyi protokollt, akkor katonai pontossággal megérthetjük az arisztokrata ezredstílust. Ahogy a film is mutatja, minden ki volt tervezve, a nap számos tevékenységéhez más-más öltözék.

Bár a divatot Diana örökségének felszabadító részének tekinthetjük, Spencer egy újabb börtönnek képzeli el. Egy terjedelmes gyöngy nyakláncból kutyanyakörv lesz, valamint Anne Boleyn híres B medáljának fénytörése. A háttámla nélküli zöld ruha azt a sebezhetőséget fejezi ki, amelyet mások rá akarnak róni a főfigurára. Arra a levesre is rímel, amelyre Diana úgy néz, mint a szarvas a fényszórókra. Ezek a szimbolikus gesztusok, amelyek tele vannak zseniális előjelekkel, a film mesés szándékait tükrözik, hogyan merít hamis fikciót a tényleges tragédiákból. Egyes ruhákat nem azért választottak ki, mert azt reprezentálják, amit a hercegnő viselt Sandringhamben 1991 karácsonyán, hanem azért, mert visszhangozták a híresség évekkel ezelőtti és utáni ikonográfiáját.

A piros kabát a 90-es évek közepének együttesei felé biccent, míg néhány ékszer a 80-as évek elejének királyi turnéiból származott. Más darabok még mindig nem Diana forrásaiból származnak, egyenesen a kortárs divatból. Ezek disszonáns hangok egy szimfóniában. Megtörik a korszak pompáját, 2021-re alapozva ezt a Dianát, inkább a történet elmesélésének idejére, mint a cselekmény idejére. Chanel, akivel Stewart partneri viszonyban áll, archívumokat és modern felderítést nyújtott

0 Tovább

AFI Diary #1: "A legrosszabb ember a világon" és még sok más

A 2021-es AFI Fest Filmfesztivál november 10-én, szerdán kezdődött a Netflix Tick, Tick... Boom című filmjének világpremierjével! (ami Nathanieltől rave-eket kapott). Csütörtökön három filmmel kezdődött a fesztiválom: egy dokumentumfilmmel, egy nemzetközi Oscar-pályázóval és egy romantikus antológiával, amely Cannes-ban debütált. Már nagyon jó érzés újra személyesen egy filmfesztiválon lenni. Az AFI idén a személyes és a virtuális vetítések hibridjeit kínálja a fesztiválozóknak.

Minden további nélkül a vélemények:

A világ legrosszabb embere (Joachim Trier) – Norvégia hivatalos nemzetközi játékfilmje az Oscar®-ra...

 

Egy prológus, 12 fejezet és egy epilógus során Joachim Trier rendező a legviccesebb, legszomorúbb és legemberibb utazásra visz minket, szemölcsökkel és mindennel. A film Paul Mazurskyt idézi fel, ahogyan képes kitermelni a nők legmélyebb napi félelmeit és a maximális hatás iránti vágyait. Maradunk egy meghatározó dráma a 30. életév betöltésével és a végső döntési bénulással – ki vagyok én, és minden döntésem katasztrófa volt?

Öt percen belül megvan a teljesen megformált, részletes portré Julie-ról (Renate Reinsve), a film főszereplőjéről. Túlteljesítő, aki élete minden kötelezettsége elől menekült. Az orvosi egyetem jutalmazta a lendületét, de nem lobbantotta lángra a szenvedélyét. A pszichiátria optimális pályának tűnt, amíg el nem vonta az irányt. Egy kis időre előrevillan, és részmunkaidőben egy könyvesboltban dolgozik, miközben fotós karriert folytat. Ez mind beállítás. Julie több, mint a hivatása, éppen azért, mert olyan sok időt tölt azzal, hogy kételkedik, akármelyik úton is jár. Ez vonatkozik a szerelmi életére is. Bár egy sokkal idősebb barátjával, Aksel-lel (Anders Danielsen Lie) él együtt, gyakran nem derül ki, hogy neheztel-e rá, vagy szereti. Egy parti összeomlása után új potenciális láng csap fel a titokzatos Elvindben (Herbert Nordrum).

Ha többet elárulunk a filmről, az tönkretenné azt a sok boldog és szomorú meglepetést, amelyek két óra leforgása alatt érnek. Trier forgatókönyve, amelyet Eskil Vogttal közösen írt, tökéletesen ábrázolja a világban való egyszerű élet hullámvölgyeit. A vígjáték és a tragédia minden ébrenléti pillanatban egymás mellett történik, és közben rengeteg életbeli döntést kell meghoznunk. Egyszerre nagy döntések, mint például, hogy milyen szakmát válasszunk, és apró döntések is, mint például, hogy a vacsoránk összetevői fenntartható forrásból származnak-e. Juile egy Frances Ha típusú letartóztatott fejlesztésre hasonlít. Megtapasztalta a világot, és sok készségre tett szert, de még mindig nem jött rá egészen, milyen fogaskerék is ő az életben.

https://github.com/TW-ZH2024-THE-BIRTH-OF-KITARO

https://github.com/Chinnes2024-Deliverance


https://community.she.com/topic/2552705/https-github-com-tw-zh2024-the-birth-of-kitaro

https://community.she.com/topic/2552706/https-github-com-chinnes2024-deliverance

https://community.she.com/topic/2552707/https-github-com-tw-zh2024-the-birth-of-kitaro

https://community.she.com/topic/2552709/https-github-com-chinnes2024-deliverance

 

Bármilyen ezoterikusan hangzik is, érdemes megismételni, hogy a film zsigerbe vágó szinten mulatságos. Igen, a legtökéletesebb módon az olcsó nevetésekhez illik – egy ideje nem röhögtem ennyit egy fingos viccen, és nem vicsorogtam ennyit egy korabeli viccen. Ennél is lenyűgözőbb, hogy Reinsve szakértő komédia és heteroszexuális nőnek egyaránt bebizonyítja magát. Egyedülálló képessége van Julie hibáinak felhasználására, hogy a közönség jobban megszeresse őt. Reinsve birtokolja Dakota Johnson „menőségét”, Lena Dunham sebezhető rokonságával keveredve a Girls korai évadjaiban. Bár lehet, hogy ez egy kirakat-előadás, az egész szereplőgárda kiváló a szerepeiben. Anders Danielsen Lie egy nagy fellépést hajt végre Aksel szerepében, és egy lélegzetvétellel megszeretjük, gyűlöljük és imádjuk őt. Párkapcsolatban élni azt jelenti, hogy teljes énedet kitárod egy személynek, és Aksel jóban-rosszban teljesen leengedi az őrségét. Eközben Herbert Nordrum azt is szemlélteti, hogy jóképű menekülőnyílásában több van, mint amilyennek látszik. Annak ellenére, hogy minden karakter felváltva „a világ legrosszabb embere”, a forgatókönyv mindannyiukat szereti – a hibákat és mindent.

Szóval mi tesz valakit a legrosszabb emberré? A hiperbolikus cím tökéletesen megragadja Julie-t, nem azért, mert ő a valaha volt legrosszabb ember, vagy akár rossz ember. Ez a film a film iránt elkötelezett önutálat egyik legerősebb, legviccesebb ábrázolása (lásd, tudok hiperbolikus is lenni). Valaki lehet a valaha volt legrosszabb ember, aki csal (vagy gondol rá), szexista képregényt rajzol, nem játszik gyerekekkel, akar gyereket, nem akar gyereket, vagy akár műanyagot vásárol ügyintézés közben. Nagyon könnyű „súlyos” hibákat találni magunkban vagy másokban. Miért ne létezhetnénk abban az örömben, amit Julie-ban látunk a plakátképen – a világ megfagyott körülötte, miközben ő egy pillanatra kritikátlan örömet érez? Lehet, hogy a világ legrosszabb embere éppolyan magas rangot kap – az év legjobb filmje. A

A világ legrosszabb embere 2022. február 4-én jelenik meg a mozikban egy korlátozott színházi elfoglaltság miatt.

Párizs, 13. kerület (Les Olympiades, Paris 13E) (Jacques Audiard)

 

A régi francia erőjátékosok és tehetséges újoncok keveréke ütközik össze a szexi új romantikában

0 Tovább

Christopher a 2021-es AFI Fest Filmfesztiválról tudósít. Kövesse az ő értékeléseit.

Nehéz nem emlékezni a COVID-ra, miközben visszatérünk a fesztiválszezonba. Nagy öröm újra a mozikba kerülni (még maszkban is). Ugyanakkor arra is emlékeztet, hogy tavaly virtuális platformokkal harcoltam, így egyedül nézhettem filmeket a nappalimban. A fesztivál harmadik napja két olyan filmet hozott elénk, amelyek közvetlenül és közvetve a COVID-19 világjárványból születtek. Az első hullám nyilvánvalóan a New York-i világjárvány megrázó első hónapjait fedi le. Ezenkívül Sean Baker Vörös rakétája a zárlat alatti művészet fürge, kitartó természetének bizonyítéka, mivel a filmet tavaly augusztusban forgatták. A perzselő dokumentumfilmektől a pornósztárokról szóló vígjátékokig két film nem is különbözhetne jobban egymástól. Szóval melyik volt a nap legjobbja? Merüljünk el!

Vörös rakéta (Sean Baker)


A Tangerine és a The Florida Project sikerével Sean Baker író/rendező a független filmesek új rétegébe került. Annyira érdekes rendezővé teszi őt, hogy természetes módon tudja bemutatni a szubkultúrákat olyannak, amilyenek azok a mesterkéltség nélkül, ami egy stilizáltabb rendezőtől származik. A helyszín és a benne lévő emberek jelentik Baker projektjeinek magját. Mindegyik film a saját furcsa ökoszisztémáját képviseli, amelyet tanulmányozhatunk. A Vörös rakétával Baker eddigi legszúrósabb filmjét készítette. Ennek ellenére a film törődik a témáival, még akkor is, ha az alanyok nem törődnek egymással...

Mikey Saberrel (Simon Rex) találkozunk, amint leszáll a buszról a texasi Galvestonban – a szülővárosban, ahová megfogadta, hogy soha többé nem tér vissza. Mivel csak 22 dollár van a nevén, és mindenhol zúzódások vannak, meglátogatja volt feleségét, Lexit (Bree Elrod), hogy néhány napra lezuhanjon, amíg kitalálja magát. Lexi és az anyja, Lil (Brenda Deiss) tudják, hogy ha adnak Mikey-nek egy centit, egy mérföldet megtesz. Ennek ellenére elbűvöli a lakhelyüket, és tábort ver. Mieky és Lexi tizenhét évvel ezelőtt hagyták el a várost, hogy pornó karriert folytassanak, és ha hiszed Mikey-nak, a játék élén álltak. Most Mikey teljesen elmosódott, és nehezen talál munkát. Pénzkeresése és új kezdete egy lenyűgöző tinédzserhez, Strawberry-hez (Suzanna Son) vezeti, akiről Mikey úgy gondolja, hogy belépő lehet a második felvonásába.

Simon Rex teljesítményének bizonyítéka, hogy ez a film egyáltalán működik. Mikey finoman szólva is kemény munka. Azonban időbe telik, amíg egy hozzá hasonló ember a bőröd alá kerül. A felszínen egy vidám, nagylelkű és gyönyörű ember. Rex teljes mértékben elkötelezi magát Mikey motoros bájai mellett, és olyan csúnya monológokat ad elő, mint a Hamlet. Minden egyes pillanatban érzed Mikey verejtékezését, ahogy megpróbálja összefűzni a sikerhez vezető utat. Még a nyitó pillanatokban sem egy kutya, akinek a farka a lába között van. Mindig hajlít, mintha a körülötte lévőket kellene páváznia, hogy elvonja a figyelmét nyomorúságos kudarcairól és kétszínű természetéről. Még mi, a közönség is áldozatul esünk bájainak, pedig tudjuk, hogy nem kellene.

Más filmjéhez hasonlóan Sean Baker filmjeinek főszereplője az együttes és a helyszín. Elrod Lexije többet tesz, mint Mikey bohóckodásainak tisztességes embere. Még mindig megvannak a saját szükségletei és vágyai, amelyek közül sok felébred Mikey livewire jelenlétének köszönhetően. A háttérben zajló íve váratlan és katartikus felszabaduláshoz vezet. Színészek és nem színészek egyaránt ragyognak, Deiss Lilje minden lehetséges jelenetet ellop. Judy Hill olyan édes, áldozati bárány, mint Lonnie, a szomszéd szomszéd, aki nem tud nem tévedésből felnézni Mikey-re, és megveszi a marhaságait.

Miközben Galveston füstcsöveiben buzogunk, a második felvonás elakadással fenyeget. Egy megdöbbentő esemény mégis visszarázza a filmet, és egy felháborító és felejthetetlen zárófelvonást ad nekünk. Míg Baker törődik sok szereplőjével, furcsa csemege valakinek olyan finom nárcisztikus és borzasztó ember eszébe jutni, mint Mikey. A film nézése közben az agyam folyamatosan Jason Reitman Fiatal felnőtt című filmjéhez hasonlította, ami egy igazán szörnyű, az útjaiban megakadt személy minden szaván is kitartott minket. Mavis Gary és Mikey jól kijönnének. Valójában valószínűleg összezavarnak, és soha többé nem beszélnek egymással, de ennek ellenére rokonlelkek maradnak. A-

 

https://github.com/ZH2024-Exhuma-1070P

https://github.com/Exhuma-2024ZH-Taiwan

https://community.she.com/topic/2552533/https-github-com-zh2024-exhuma-1070p

https://community.she.com/topic/2552539/https-github-com-exhuma-2024zh-taiwan

A Red Rocket 2021. december 10-én debütál a mozikban, és az A24 forgalmazza.

Az első hullám (Matthew Heineman)


Az egyik utolsó dolog, amit az emberek meg akarnak nézni, egy dokumentumfilm a COVID-ról. Globális rémálmunk még mindig rajtunk van, még akkor is, ha a kezdeti pánik alábbhagyott, és az élet egy új normális szintre stabilizálódott. Lehet, hogy Michael Heineman dokumentumfilmje, az Első hullám, még nyitva van a seb. Mégis felkavaró, humanista pillantás a járvány egyik legsötétebb órájára. Különösen a dokumentumfilm középpontjában az új első hullám áll

0 Tovább

HTML