Soha nem tudhatjuk, hogy mely filmekről számoljunk be, mivel nagyon sok csatorna létezik, ezért kérjük, vegye figyelembe, hogy szívesen fogadjuk a megjegyzéseket és kéréseket az új streaming címek részletesebb ismertetésére. Június nagyon erősnek tűnik (szép változás az ütemben) a streamelési szórakozás terén, szóval sok megbeszélnivalónk lesz.

Oké, itt az ideje a havi streaming rulettnek. Tudod a szabályokat. Kiemeljük az új streaming filmeket és egy-egy TV-sorozatot úgy, hogy teljesen véletlenszerű helyeken rögzítjük őket a görgetősávon, és csak megosztjuk, ami felbukkan. Nincs csalás*!

A hajótesteket nem úgy tervezték, hogy megbirkózzanak ezzel a nyomással, így ami történik [SOUND], ő kettészakad, egészen a gerincig. És a tat szintre esik vissza. Aztán ahogy az íj süllyed, meghúzza a tat függőlegest, majd végül leválik...

TITANIC (1997) a Netflixen
Te is elfelejted a Titanic hosszú prológját? én igen. Az egyik legkedvesebb emlékem a családommal való mozizásról, hogy láttam, ahogy apám beleszeret ebbe a filmbe...

Panaszkodott a színházba menet, de nagyon szerette az ehhez hasonló történelmi és tudományos darabokat. Valóban "minden negyedben" volt a tömeg örömére. Az egész család imádta, de mindenkinek más volt a kedvenc része. Ezt a modern klasszikust a Hit Me With Your Best Shot (csütörtök, június 16.) és az 1997-es Smackdown mellékszereplő (jelenleg dátum nélküli, de június végén vagy július eleje felé) megvitatjuk.

-Hogy tetszik?
-Hát... nem sokat tudok erről az egészről. De a fényekkel és mindennel ez izgalmas.

SUMMER STOCK (1950) a Criterio Channel-en
Gene Kelly Judy Garland nevéhez fűződik, hogy megtanította neki, hogyan kell a kamera előtt színészkedni (a filmes debütálása az egyik képén, a For Me and My Gal-ban volt, miután kitört a Broadway-n), és három filmet készítettek együtt. Ez volt az utolsó közös képük, és egy ideig az volt, hogy Judy utolsó képe lesz. Hamarosan megvitatjuk a Judy @ 100 Centennial különkiadóján.


Hétfőn este 8-kor mondtam, kicsim. Most ne légy szemtelen!

KLUTE (1971) az HBOMaxon
Oké, akkor itt a bocsánatkérő gombóc. Óriási dolgot készültünk csinálni Klute 50. évfordulója alkalmából tavaly (71 júniusában jelent meg), és én megdöbbentem. Bűnbánatként június 20. és 23. között tartjuk a "Klute hetet", amely a Hit Me With Your Best Shot évadzárójával tetőzött. Ha még soha nem láttad, vagy évek óta nem láttad, most TÉNYLEG itt az ideje.

Ugyan már, nincs képem rólad. Gyönyörű vagy. Tényleg inkább irritáló.

MARTHA MARCY MAY MARLENE (2011) a Hulu-n
Ennek emlékei annyira kötődnek Elizabeth Olsen felbukkanásához – istenem, csodálatos volt és kísérteties ebben –, hogy teljesen elfelejtettem, hogy Sarah Paulson és Hugh Dancy is benne van, mígnem a streaming rulett itt landolt. A film bemutatásával kapcsolatban az a legkülönlegesebb emlékem, hogy találkoztam Olsennel az Oscar-kampányának ebédjén, és beszélgettünk... Michelle Pfeifferről (mivel mindketten hatalmas rajongók vagyunk). A 2011-es legjobb színésznő felállása soha nem lesz frusztráló, mert mennyi csodálatos alakítás volt a keverékben, és mi lett a végeredmény.

Vegyük fontolóra a 2011-es keverék összes főszereplőjét, és azt, hogy mire készültek (*győzelmet jelez. A saját Film Bitch Awards-díjainkat is pofátlannak neveztem)... hogyan is válassz? És ma másként választana, mint akkoriban?