Szolgáltató adatai Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Oscar Volley: A hőség az "Eredeti" forgatókönyvekkel van

UTÁN

NATHANIEL: Úgy érzem, "a kedvenc kategóriám!" sokat, amikor Oscarról beszélünk. Szóval hadd mondjam el neked, Abe, hogy ez számomra legalább „az egyik” (a színésznő kategóriákkal, jelmezekkel, nemzetközi filmmel, és és és és és). automatikus presztízssel jön. Idén annyira kellemes, hogy a hőség az eredetiekkel van. A Banshees of Inisherin & Everything Everywhere All At Once nyakra-főre érzi a jövő győzelmét. Még ha a legjobb filmben nem is lenne olyan nagy a hőség, akkor is félelmetes versenyzők lennének ebben a kategóriában.

Én azonban a hosszabb felvételekkel szeretném kezdeni. Az egyik film, amiért sokan szurkolnak, Charlotte Wells Aftersunja. Én is szeretem, de vajon kimondhatatlan hatás nem fakad-e inkább a rendezés, a vágás és az előadások folyékony misztériumából? Kíváncsi vagyok, hogy itt meg lehet-e menni a távolságot. Milyen hosszabb lövés mellett szurkolsz?


CHA CHA IGAZI SIMA

ABE: Szerintem az Aftersunnak remek forgatókönyve van, de a teljesítménye és az esztétikája nagyobb valószínűséggel befolyásolja a szavazókat, ha egyáltalán befolyásolja. Van azonban két másik hosszú lövés is, amelyeket szívesen kiemelnék itt, mindkettőnek komoly esélye lehetett volna, de nem mutatta meg a szükséges lelkesedést.

YCWC YCWC YCWC YCWC YCWC YCWC YCWC YCWC YCWC YCWC YCWC YCWC YCWC YCWC YCWC YCWC YCWC YCWC YCWC

 

Az első a Cha Cha Real Smooth. Cooper Raiff filmrendező és sztár már óriási dicséretet kapott előző filmjéért, a Shithouse-ért, majd a Cha Cha egy rendkívül megnyerő és szórakoztató történet egy bulikezdőnek egy férjes asszonnyal és autista lányával való kapcsolatáról, a Sundance-ben mutatták be, ahol nyert. az amerikai drámai verseny zsűrijének fődíját. Mire a Tribecába került, az Apple TV+ megszerezte, és a trailer minden egyes film előtt játszott a fesztiválon. Azt hittem, hogy a következő CODA-ként kerül forgalomba, de úgy tűnik, mindenki elfelejtette ezt a gyöngyszemet és az okos és édes forgatókönyvét.

A második a Vészhelyzet, írta K.D. Dávila, akinek élőszereplős rövidfilmje, a Please Hold, tavaly Oscar-jelölt volt. Szintén Sundance-premier volt, Dávila forgatókönyvírói díjat nyert a sötéten képregényes meséjéért, amely három főiskolai szobatársáról szól, akik egy fehér lányt találnak a kollégiumi szobájukban, és akik színes bőrűekként küzdenek azzal, hogy mit csináljanak, akiknek okuk van félni a negatív társadalmi eseményektől. és a rendőrség válaszait. Ez egy nagyon értékes film, amely a Prime Video-n gőzölög.


MINDENT MINDEN EGYSZERRE

Nem számítok azonban arra, hogy az ilyen kreativitást díjazzák. Szerencsére néhány valószínű versenyző is jó. Nem voltam szégyenlős a The Banshees of Inisherin iránti affinitásom hiánya miatt, de a hozzáállásom nem akadályozza meg a jelöléstől. Én mindenért vagyok mindenhol egyszerre, ami most vinné a díjat, ha rajtam múlna.

Ennek a kategóriának azonban öt jelöltje van, így három másik filmnek is versenyben kell lennie. Két nagy film, amely valószínű, de nem teljesen zárt, a Fabelmans és a Tár. Szerinted bármelyik sebezhető?

NATHANIEL: Azt hiszem, egy másik évben a megnyerő Cha Cha felkerülhetett volna ebben a kategóriában (de egyedül ebben a kategóriában), de mivel a legjobb filmek közül oly sok az eredeti, a szavazók egyszerűen nem néznek majd a durvább indiákra. Szerintem az Everything Everywhere All At Once különleges, de azt hiszem, egy kicsit jobban a Banshees táborba tartozom (elnézést!), mert az erősségei annyira az írásban rejlenek, míg az Everything nagyszerűsége inkább a játékos filmezésből, az őrült vizuális gegekből fakad. , és az a drámai mélység, amelyet a színészek visznek az abszurd és komikus valószerűtlenségbe. Nem mintha mindez nem az írásból fakadna. Ügyetlen hot dog ujjakkal próbálom széthasítani a szőrszálakat; mindketten nagyszerű nyertesek lennének!


A FABELMANOK

Nem igazán hiszem, hogy a TÁR ki van zárva. Ez egy nagyon ambiciózus, ötletvezérelt karaktertanulmány, és Todd Field szögezi le. Itt könnyebb helyet találni neki, mint a legjobb rendezőben.

Ami a The Fabelmanst illeti, nem kizárt, hogy a forgatókönyvét elhanyagolják, de én személy szerint nagyon bosszankodnék. Pont azért vagyok szerelmes a filmbe, ami sok embert elriaszt. Az ellenzők, a pokolba még néhány rajongója is azt állítja, hogy felülírták és túljátszották, de úgy gondolom, hogy a megnövelt prezentációs minősége 100%-ban szándékos, és ami még fontosabb, PONTosan megfelelő ahhoz, ami alapvetően autofikció a világ egyik leghíresebb mítoszteremtőjéről. Általában egy "egyetértek, hogy nem értek egyet" fajta hidegvérű ember vagyok, és tudom, hogy nagyon durva, hogy "csak nem érted!" de nagyon védelmezőnek érzem ezt a filmet. Természetemnél fogva nem is vagyok Spielberg, de szerintem ez a legjobb filmje 30 év óta... a Schindler listája/Jurassic Park duplája óta.

Ha már az önreferens szerzői filmekről beszélünk, J

0 Tovább

Díjak szezonja: "Devotion"Míg a Top Gun: Maverick a közönség

Míg a Top Gun: Maverick a közönség és a díjátadók meleg fogadtatásának örvend, egy újabb, merész pilótákról szóló film repül a mozikban. Makos Ádám 2015-ös Devotion: An Epic Story of Heroism, Friendship and Sacrifice című ismeretterjesztő könyvén alapuló Devotion a haditengerészet két pilóta közötti erős barátságáról szól a koreai háború alatt. Egyikük Jonathan Majors, az egység egyetlen fekete tagja. A film másik Top Gun: Maverick kapcsolatában a másikat Glen Powell alakítja, aki a mai filmben Hangmant alakítja.

Az áhítat Tom Hudner (Glen Powell) érkezik, hogy csatlakozzon a 32-es Fighter Squadronhoz, amelyben már Jesse Brown (őrnagyok) is szerepel, aki rutinszerű rasszizmussal szembesül haditengerészeti tiszttársai és a szomszédok részéről, akik azt hiszik, hogy puszta léte bajt szít...

Hudner és Brown kísérletező barátságot köt, és hamarosan bevetik őket a USS Leyte fedélzetére, amely Kína és Észak-Korea határához viszi őket, hogy segítsenek harcolni Dél-Koreáért. F4U Corsair gépeik mesteri tudása bebizonyosodott, de az aktív harcban való harc egy új tapasztalat, amely sajátos kihívásokkal is jár.


 

VSAXA VSAXA VSAXA VSAXA VSAXA VSAXA VSAXA VSAXA VSAXA VSAXA VSAXA VSAXA VSAXA VSAXA VSAXA VSAXA VSAXA VSAXA VSAXA VSAXA

Az odaadás akkor működik a legjobban, ha kiemeli az időszakot és azt, ahogy Brown áthalad rajta. Hozzászokott a megalázó bánásmódhoz, és egy ponton megjegyzi, hogy az első próbálkozásra átesett repülési vizsgát tízszer kellett megismételnie, mivel az oktatók nem hitték el, hogy valóban képes lesz rá. Miközben Hudner azonnal bajnoka lesz új barátjának, összecsapnak, amikor Brown úgy dönt, hogy nem válaszol egy sértésre, de aztán kifogásolja, hogy Hudner megvédje őt; Hudner hűsége nem ad teret Brownnak, hogy autonómiával rendelkezzen abban, hogy mely csatákat választja.

Bár a középpontjában álló igaz történet megindító és méltó ehhez a filmes kirakathoz, a 139 perces futási ideje túlzónak tűnik. A Top Gun: Maverickhez hasonlóan a repülési szekvenciák során sebességbe kapcsol, ezzel is kifejezve az ellenséges vonalak mögötti levegőben való tartózkodás intenzitását. Majors, akit hamarosan Kang, a Hódító szerepében láthatunk majd a következő Marvel-filmekben, elkötelezett teljesítményt nyújt Brown szerepében, és jól illeti őt Powell, aki sokkal kevésbé beképzelt, de még mindig képzett pilótát kalibrál, mint az ő alakításában. Hóhér. A film legjobb Oscar-díja a Chanda Dancy által előválogatott pontszámban rejlik, amely sikeresen megragadja a film kaland és dráma keverékét. B

0 Tovább

Áttekintés: Will Smith Oscar-díjának esélyese, az Emancipáció

Vitatható, hogy minden filmben részesülnek a színházi élmények – bár egyesek többet, mint mások. Az előnyök nem pusztán technikaiak (kiváló hang- és képminőség), hanem viselkedésbeliek is. A fizető közönség a moziban megfogott közönség, és általában a keserű végéig ragaszkodik a filmhez. Otthon, streaming platformokon az elhagyás egyszerű, és minden esetben gyakori. Ez utóbbi gyakorlat valószínűleg ártani fog az Emancipationnek, amely egy szenzációs polgárháborús akciójátékkal zárul, amely biztosan felkelti a közönséget. Csak nekik kell átvészelniük 90 percnyi levegőtlen unalmat, hogy elérjék.

 

CAXAF CAXAF CAXAF CAXAF CAXAF CAXAF CAXAF CAXAF CAXAF CAXAF CAXAF CAXAF CAXAF CAXAF CAXAF CAXAF CAXAF CAXAF CAXAF CAXAF CAXAF CAXAF

 

Az emancipáció kétségtelenül nemes szándékokból született projekt. A hírhedt Whipped Peter-fotó, amelyen egy fekete férfi borzalmasan megsérült háta látható, továbbra is erőteljes egykorú feljegyzés a fekete amerikaiak által elszenvedett elképzelhetetlen kegyetlenségről a fehér rabszolgatulajdonosok kezétől...

A fotó alanya, Peter – vagy más néven Gordon – sajnos elveszett a történelemben – a fénykép előtti vagy utáni életéből keveset dokumentáltak részletesen. Őt csak az általa elszenvedett bántalmazás révén ismertük meg. Többé nem; Amikor a történészek zsákutcába jutnak, a mesemondók lépnek közbe. Az emancipáció egy kitalált életet képzel el Péternek, és olyan jellemzést kíván adni neki, amelyre a történelem képtelen volt.

A Peterről ismert apró részletek a lehető legjobban megőrződnek, ha más díszítéseket adnak hozzá a történethez. 1863-ban kezdjük, egy louisianai gyapotültetvényen, ahol Peter (Will Smith) felesége és gyerekei mellett rabszolgasorba esik. Petert elválasztják családjától, miután eladták a Konföderációs Hadseregnek, hogy segítse a háborús erőfeszítéseket. Egy háborús táborba vezették a louisianai Clintonban, ahol a konföderációs tüzérséget mozgatandó vasutak építésében kell segítenie. Amikor a táborban a rabszolgasorba ejtett fekete férfiak között elterjed a hír, hogy Lincoln kiszabadította őket az Emancipációs Proklamáció révén, és hogy az Unió Hadserege néhány napnyi útra van Baton Rouge-ban, Péter lázadást indít, és Louisiana mocsaraiba menekül, és a Uniós tábor. A fehér felsőbbrendű Fassel (Ben Foster) felkapaszkodik a farkára, és könyörtelenül üldözi Petert zsoldosfalkájával és veszett kutyájával.


Ben Foster az Emancipációban

Ez a vékony előfeltétel egy üldözési thrillert indít Louisiana holtágaiban, amely az emancipáció nagy részét foglalja el. Sajnos itt is előtérbe kerülnek Antoine Fuqua rendező filmrendezői korlátai. Fuqua egy megbízható stúdiós, és karriert csinált abból, hogy izmos, mainstream szórakoztatásokat készít sátorsztárokkal. De a nagyrészt szavak nélküli, epizodikus narratíva egyetlen emberről, aki dacol az elemekkel és túléli Fuquat. Még akkor is, ha Will Smith az ember a vásznon, a hangsúly a filmkészítésen van, hogy a hétköznapi cselekmények hosszú ideig lenyűgözőek legyenek. Elképesztő rendezői szigort igényel – gondoljunk csak Roman Polanksi munkájára A zongorista vagy Alejandro González Iñárritu munkájára a The Revenantban. Mindketten elnyerték a legjobb rendező Oscar-díját. Fuqua nem készül csatlakozni a soraikhoz.

Will Smith ennivalót keresni vagy sebeit ápoló csöndes jelenetei cselekménypillanatokkal tarkítva – akár egy krokodillal folytatott érdemtelen küzdelem. Ennek ellenére az azonos dzsungel környezet és a zord vizuális megjelenés kínzóvá és altatóvá teszi ezeket a részeket. Megkönnyebbülés, amikor elérkezik a végső összecsapás Smith és Foster között – a közönség azt gondolhatja, hogy a megpróbáltatások minden bizonnyal véget érnek, nem pedig Smithé. Csakhogy az Emancipation egy meglepő fordulatban rátapos egy hosszú kódra – futási idejének egyharmadára, ami semmi köze ahhoz, amit korábban láttunk. Még meglepőbb, hogy ez a film messze a legjobb része, és valójában megéri a belépő árát.

Az utolsó harmadban valószínűtlenül egy háborús kép közepén találjuk magunkat, amire korábban semmi sem számított, és itt van értelme Fuqua egyes állításainak a sajtóban. Azt mondta, ez a legjobb rendezés, amit valaha készített. A film hirtelen átváltozik azzá a tekintélyes epikussá, amelyre mindvégig vágyott. Smith bejut az uniós táborba, és besorozzák az amerikai színes csapatokba – felszabadított fekete férfiakat, akik fegyvert viseltek a Konföderáció ellen. Az Emancipation ezután bemutatja legszebb díszletét, újraalkotva Port Hudson történelmi ostromát és az egyik első gyalogsági rohamot, amelyet fekete amerikaiak vezettek. És ez egy döcögős – egy spielbergi tour-de-force. A háború zsigeri káoszának színrevitelében olyan korábbi nehézsúlyúakat idéz fel, mint a Cold Mountain csatajelenetei, a Ryan közlegény megmentése, a War Horse vagy akár az idei All Quiet On The Western Front. Megkapjuk a híres Whipped Peter fényképet is.

Az utolsó rész elég jó ahhoz, hogy elítéljük a filmben rejlő téves számításokat

 

0 Tovább

Maynard James Keenan bemutatja kedvenc, tökéletes kör dalát

Maynard James Keenan az egyik legtehetségesebb zenész a progresszív metal műfajban. Most választotta kedvenc A Perfect Circle dalát.

A Perfect Circle együttes negyedik eredeti stúdióalbummal rendelkezik. Nekik is van egy borítókordja. De mégis, rajongóik szeretik őket, és várják meg az új albumokat és koncert előadásokat.

Maynard középiskolába és főiskolába járt Michiganben, Ohioban. A középiskolát követően Maynard csatlakozott az Egyesült Államok Hadseregéhez. 1987-ben a hadseregből való mentesítés után beiratkozott első intézményébe, a Michigan-i Grand Rapids Kendall Művészeti és Tervezési Intézetbe. 1988-ban Los Angelesbe költözött, hogy belsőépítészeti karriert folytasson és építsen. Nem sokkal azután, hogy Adam Jones-nal társalapította az Eszközt.

Ezután Maynard James Keenan, a Tool mögött álló alkotó és Billy Howerdel gitáros 1999-ben alapította az A Perfect Circle-t az alternatív rock színpadon. Keenan a különféle akusztikus tájak felfedezésének szenvedélyére reagálva alakította ki a zenekarot. Ezenkívül új és lenyűgöző módszerrel is kifejezheti zenei ötleteit és érzéseit.

Egy interjúban P. Daniel. Carter a BBC Radio 1 ‘ rock show-ján, Maynard James Keenan, a tökéletes kör mögött álló kreatív elme. Felfedte titkos és kedvenc dalát a “ Eat The Elephant ” – “ The Contrarian. ”

Ebben a nagyszerű dalban “ A Contrarian “ Maynard és gitáros Billy Howerdel meghúzta dalszerzési és előadási képességeik határait. Ez a dal gyors módja annak, hogy új rajongókat mutasson be az A Perfect Circle együttesbe. Itt vannak Maynard gondolatai a “ The Contrarian ” dalról:

“ Csak az Eat the Elephant első három dalát nagyon nehéz feladat volt elvégezni, mert Billyben gyakorlat volt, és én visszatartást mutattam. Nehéz nagyon visszafogott, koncentrált dalt csinálni, sok hely. Valójában nehezebb, mint az összes hely kitöltése. Különösen azzal a dallal, mert hozzá van kötve finomság és sok hely.

Olyan tartományban volt, amely számomra nem feltétlenül volt kényelmes, és a karakter fenntartása az ismeretlen terekben kihívás. És azt hiszem, Billy is. Nem kellett újból feltalálnia, amit csinál, hanem egy lépést hátra, és nem kellett előterjesztenie első reakcióját vagy második reakcióját. Valóban mélyre kellett ásnia, és meg kellett találnia, hogyan szolgálta ki ezt a dalt, ahelyett, hogy Billy Howerdel-t [A Perfect Circle] hozta volna ebbe a dalba. Nekem ugyanaz. ‘ Hogyan szolgálhatom ki azt a dalt és azt a hangulatot, hogy csak azt hozom, amit általában csinálok ahhoz a dalhoz? ’ Szóval nagyon élveztem azt a dalt. Kihívás volt. ”

“ Az A Perfect Circle Contrarian ” vonzó és zeneileg bonyolult mesterműve elismert repertoárjukban. Ez a hihetetlen darab, amely megjelenik a “ Eat The Elephant, ” albumukon, azt mutatja, hogy a zenekar képes korlátokat elérni és egy hangvilágot létrehozni, amely mind elgondolkodtató, mind érzelmileg töltött.

A dal azzal kezdődik, hogy egy hárfát lekoptatnak, mielőtt basszusgitárba, zongorába és részletes dobverési ritmusba dobnák. A “ ‘ Hello ’ dalszöveggel kezdve hazudott, ” Maynard dallamos hangon énekel a dalt. Howerdel beilleszt egy hangfalat, egy visszhanggal töltött gitár közbenső hangot a dal félúton és végén.

“ A Contrarian ” az első hangjegyből dallamokkal és erőteljes zenekarral vonzza a rajongók figyelmét. A dal egy zenei utazásként bontakozik ki, váratlan fordulatokon vezetve minket, miközben folyamatosan szembeszáll az elvárásainkkal.

Az alábbiakban meghallgathatja a Perfect Circle “ The Contrarian ” dalát!

0 Tovább

Oscar-előrejelzések, 1. forduló: Legjobb animált játék

Ideje elindítani az éves áprilisi bolond előrejelzéseket. Azt mondjuk, hogy kudarcot vallunk, és "bolondnak" hívjuk őket, nem csak áprilisi bolondoknak (bár igen, ezek nagy része májusban lesz - fogd be!) hanem azért, mert oly keveset tudunk az év versenyzőiről az év elején. Az ugrás után a játékban lévő animált képek listája és annak lehetősége, hogy a két női kitörés 2021-től ”'A West Side Story fej-fejbe kerülhet ebben a kategóriában zenei főszereplőkként... 

A KÁRT, HOGY LÁTNI. De itt több INFO...

PEDIGREE POWER 

Csirkefutás: A Nugget hajnalja (Netflix / Aardman) november 10-én
Az eredeti Chicken Run, Aardman legnagyobb box office slágere, Lehet, hogy az első Oscar-díjas a Legjobb animált játék kategóriában, ha az Akadémia egy kicsit hamarabb elkészítette a kategóriát. Csak két stop-motion cím nyert valaha az Oscar-díjat, mivel az Akadémia rögeszmésen játszik a Disney-n (ami viszont rögeszmésen elcsúszik a CG címeken): Wallace & Gromit a nyúl átokjában (2005) és Guillermo Del Toro Pinocchio (2022). Ezért a kártyákat egymásra rakják, még akkor is, ha az elődjének felel meg.

Elemi (Disney / Pixar) június 16
Peter Sohn, aki a Lightyear ("Sox") kiemelkedő karakterét fejezte ki és korábban a Jó Dinoszaurusz rendezője volt, a kamera mögött található ez az eredeti fantasy-kaland egy városról, ahol mindenféle elem (tűzvíz és levegő) él. Cannes-ban premierje lesz a színházi megjelenés előtt. A Pixar eddig 26 funkciót adott ki, és a 23 közül, amelyek jogosultak voltak erre az Oscar-ra, 17-et jelöltek ki. Itt van egy figyelemre méltó bosszantó darab trivia. A hat Pixar-film közül, amelyeket Oscar adott át erre a kategóriára, csak egy volt nem folytatás / előzmény: A jó dinoszaurusz (2015). Tehát jobb szerencsét ezúttal Sohnnak! 

Hogy élsz? (GKids / Studio Ghibli) TBA
Az ikonikus 82 éves auteur, Hayao Miyazaki visszatér a nyugdíjból (mint a természete) tíz év első filmjével. Miyazaki a világ legelismertebb auteurja ebben a közegben, és korábban Howl Mozgó Várának jelölték (2005), és a The Wide Rises (2013), és korábban a Spirited Away (2002) nyert. Ha a How Do You Live-t, amelyet Japánban terveznek megnyitni ezen a nyáron, jól fogadják, és időben eljuttatja az Egyesült Államokba, akkor ebben az évben nagy hatalmi szereplő lehet. Hogyan élsz Miyazaki egyik kedvenc könyve alapján, egy 1937-es YA regény egy tizenéves fiú szellemi útjáról apja halála után, és egy napló, amelyet nagybátyja olvas.

Spider-Man a Spider-Verse (Columbia / Sony / Marvel) június 2-án
Az eredeti Into the Spider-Verse (2018) kritikus összetörés és box office sláger volt, és megérdemelte az Oscar-ot. Mit fognak tenni egy encore-hoz, amikor az úttörő animációs stílus nem sokk a rendszer számára, hanem már befolyásos? Lehet-e villámcsapás kétszer Oscar folytatása ellenére (a Toy Story sorozat kivételével)?  A 2018-as film rendező triója eltűnt, helyére Joaquim Dos Santos (aki több elismert animációs TV-sorozaton dolgozott), Kemp Powers (aki a Soul társigazgatója volt, és Oscar-jelölést kapott a One Night Miami-ban való írására) és Justin K Thompson (az Into the Spider-Verse produkciós tervezője)

A "LEGJOBB OLDAL TÖRTÉNETE" KÖVETKEZŐ Arc-OFF

Helyesírás (Apple / Skydance) TBA kiadási dátuma
A 2021-es "Maria" kitörés, Rachel Zegler, a klasszikus West Side Story újjáépítése óta igényes. Jön élő akcióképek, de először varázslatos hercegnő hangos szerepe.  Vicky Jenson (Shark Tale) irányítja ezt a zenei fantáziát, melyben Nicole Kidman és Javier Bardem is szerepel, mint királynő és király. 

Kívánság (Disney) november 22-én
A 2021-es Oscar-díjas "Anita", Ariana DeBose szintén kereslet volt. Oscar-győzelme óta több kis TV-szerepet töltött be, és rengeteg filmje van a posztprodukcióban, beleértve ezt a zenei fantáziát, amelyben egy fiatal lányt játszott, aki többet szerez mint amire számít, amikor egy problémamegoldó csillagra vágyik. A Disney (nem Pixar fajta) nagyon jól teljesít a Legjobb animált játék kategóriában, eddig 13 jelöléssel és 4 győzelemmel. A Wish rendezője: Oscar-díjas Chris Buck (fagyasztott) és első alkalommal rendező Fawn Veerasunthorn (aki korábban mind a Raya, mind az Utolsó Sárkány és a Moana mellett dolgozott). Chris Pine és Alan Tudyk támogatják a DeBose-t a hangmunkában. 

WILD KÁRTYÁK?

Migráció (univerzális / megvilágítás) december 22 
A megvilágítás csak egyszer volt az Oscar-keverékben (Despicable Me 2), de több animált blokkot szállítottak a mozikba. Ha van esély a narratív díjak megváltoztatására, akkor talán az Emmy mágnes, Mike White (Fehér Lótusz) útján jön, aki ezt a vígjátékot írta egy kacsacsaládról, amely délre indul a tél. Az eredeti történet karácsonyi kiadása legalább a box office bizalmát sugallja. 

A Majomkirály (Netflix / Pearl) kiadási dátuma TBA 
Ez a fantázia egy sárkánykirályról és majomkirályról szól. Nem tudjuk, hogy időben készen áll-e, de két korábbi Oscar-jelöltből származik, Peilin Chou (Over the Moon) és Anthony Stacchi (The Boxtrolls) rendezőből. A hangszereplők között szerepel az ázsiai színészek, köztük Stephanie Hsu, Hoon Lee, BD Wong, Bowen Yang, Jodi Long, Jolie Hoang-Rappaport. Jimmy O Yang a titkos szerepe. 

EGYÉB ENGLISH NYELV CÍMEK

 

Coyote vs Acme (Warner Bros) kiadási dátuma TBA
Rögzített (Sony / Imageworks) Genndy Tartakovsky ezt az R-besorolású vígjátékot egy kutyáról irányítja, aki szerelmes egy szomszédos show-kutyába, de hamarosan ivartalanításra kerül. Az Akadémia nem mutatott nagy érdeklődést a felnőttkorú animáció iránt, de látni fogjuk.
Magas a felhőkben (Netflix / Gaumont) TBA kiadási dátum Paul McCartney regénye alapján
Leo (Netflix) november 22
A varázsló elefántja (Netflix / Animal Logic) március 17-én már streaming a Netflix-en, bár nem volt sok beszélgetés. Ez egy kaland egy 2009-es regény alapján 
Ruby Gillman, Tizenéves Kraken (Universal / Dreamworks) június 30
Super Mario Bros film (univerzális / megvilágítás) április 5. Az embereket sokkolta, amikor a gengszterek box office volt, de kellett volna? Ennek ellenére nem valószínű, hogy ez az Oscar-játékban lesz, figyelembe véve a kritikus csöpögést és még sok más kiemelkedő animációs funkciót
Tinédzser mutáns Ninja teknősök: Mutant Mayhem (Paramount / Nickelodeon) augusztus 4
Trolls Band együtt (Universal / Dreamworks) november 17. Az előző Trolls film meglepően jó móka volt. De Oscar nem harapott, és nem mutattak nagy szeretetet a kategóriában szereplő folytatások iránt (Toy Story és How to Train Your Dragon franchise, amely megbízható kivételek)
 

NEMZETKÖZI CÍMEK, AMELYEK VAGY NEM LEHETSÉGEK A VÁLTOZÓK TONJÁNAK MÓDOSÍTÁSÁHOZ (USA ELOSZTÁSA, GYÁRTÁSI IDŐ, BEJELENTKEZÉSI ÉRDEK, stb.) 

 

Fekete lóhere: A varázsló király kardja (Japán) - manga adaptáció egy fantasy világról (Netflix, június 16.)
Blue Giant (Japán) - manga adaptáció egy középiskolai tanárról, aki jazz zenész lesz


Deep Sea (Kína) - egy fiatal nő víz alatti fantáziában
DragonKeeper (Kína / Spanyolország) - fantasy CG. Bill Nighy angol nyelvű hangszereplő
Ernest & Celestine 2: Utazás Gibberitia-ba (Franciaország) - A medve és az egér pár a 2013. évi Oscar-díjból charmer visszatért, ezúttal Ernest meglátogatására' hazája és javítsa meg hegedűjét.
Múmiák (Spanyolország) 
Suzume (Japán)
 

LEHETSÉGESEN SZERETŐ CÍMEK A GYÁRTÁSBAN, HOGY FELSZERELIK? 

 

Menekülés a kalapból (Netflix) - CG történet egy nyusziról, aki elmenekült a varázsló kalapjából. Mark Osborne-tól (Kung Fu Panda)


Nimona (Netflix) - Az alakváltoztató fiatal nőkről szóló nagyszerű webkomikus adaptációja már régóta a termelés és fejlesztés különféle formáiban és fordulatban van. Állítólag ezen a nyáron kezdődik a szűrés, de még nincs tényleges kiadási dátum.
Wildwood (Laika) - Stop motion fantasy adaptáció egy fiatal lányról, aki elrabolt testvére megmentésére indul. A stop motion filmek hosszú időt vesznek igénybe a produkcióban, és bár ez 2022-ben kezdődött a filmkészítésben, még nincs világos értelme annak, mikor érkezik meg. Carey Mulligan és Jacob Tremblay biztosítják a testvérek hangját. Ennek ellenére a) kitűnővé válunk és b) lenyűgözzük az Oscar-választókat és a közönséget, mert Laika messze van az arany nyeréséről. 

0 Tovább

HTML